tiistai 2. heinäkuuta 2013

Lomalaisen mietteitä


Treenikalenterin mukaan mennään kevyttä viikkoa, joka hieman sykyilyttää lomalaista. Aikaa olisi vaikka mihin, mutta koutsi on tiukkana :) Ei toinna säntäillä ja sooloilla vaan ottaa ihan rauhassa. Sunnuntaina pyörälenkin jälkeen, joka muuten sisälsi ihan tosi mukavia kadenssivetoja, sooloilin kyllä taas. Insinöörin putkiaivot sanoivat, että tämän pyöräilyn jälkeen kannattaa käydä kopasemassa juoksua, kun se lauantaina oli yhtä tervan juontia. Koutsin kanssa on kyllä muodostunut ihan tosi avoin treenisuhde. Mie aina teen tunnustuksen ja saan siitä sitten sapiskaa!!! Mutta kun taas piti oman mielenrauhan takia kopasta. Juoksu oli muuten asteen verran helpompaa kuin lauantaina. Mutta tästä eteenpäin olen taas luvannut pyhästi luottaa ammattilaiseen. Totta kai avoimessa treenisuhteessa olen saanut sanoa oman mielipiteen ja jatkossa kannattaa varmaan ensin sanoa ja sitten tehdä, jos saa luvan.


Eilen illalla olin koutsin vetämässä HC-treenissä ja circuit-tyyppisesti vedettiin Rantakylän pururadalla erilaisia rastipisteitä mm. ylämäkivetoja, yhden jalan hyppyjä, askelkyykkyä tasapainolaudalla, kahvakuulaliitteitä, breikkaajan vatsoja jne. jne. Himppa kiire tuli 20 sekunnissa ehtiä vaihtaa rastia. Mutta hiki virtasi taas ja sitä mukaa itikat ja muut öttiäiset saivat ruokaa.


Tänään kävin tekemässä 30 minuutin uinnin Höytiäisen Kaunislahdessa. Arvoin ihan viime metreille asti kumpaan paikkaan menen Lykynlammelle vai Kaunislahteen. Kaunislahti veti pitemmän korren turvallisuuden takia yksin uidessa. Höytiäisen vesi oli vaan tosi kylmää! Jalat oli ihan jäässä uinnin jälkeen. Harmitti kun ei tullut villasukkia mukaan. Välillä myös antoi sellaisen ihan pikkasen sadekuuron. Aurinko ei aamupäivästä paista rannalle, joten jäi hieman viluinen olo.


Koutsin kanssa on jutskattu myös paljon syömisen ja juomisen tärkeydestä. Hassua kun minua pitää muistuttaa syömään enemmän ruokaa sekä myös hiilariherkkuja. Niitä on nyt viikon aikana tullut tosin syötyäkin ja kohta meinasin lähteä Houkutukseen uunijäätelölle. Sain vinkin sen herkullisuudesta täältä.


Blogitekstin kuvat on tämän aamun uintireissulta. Ei ollut uintipaikalla tungosta, vaan ihan yssikseen sai pulikoida.

2 kommenttia:

 1. Sinä se jaksat - lomallakin;)))

  Hyvää lomaa, älä treenaa liikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joutavalla jotakin vai miten se nyt meni!
   Kiitos ja en treenaa liikaa :)))

   <3

   Poista