lauantai 13. heinäkuuta 2013

Palauttavaa vierailla hoodeilla


Kuvassa on  palkinto, jonka sain Voimarinteen sprinttikisan oman ikäluokkani hopeasta :))

Puolimatkan lähtö sunnuntaina

Pyöräilyn valvontaa

Voimarinteen oman sprintin jälkeen lauantaina oli vielä vuorossa perusmatkan kisa. Jatkoin lomailua Voimarinteen residenssissäni vielä sunnuntaihin, jolloin vuorossa oli puolimatkan kisa. Seurasin noita kisoja mielenkiinnolla ja tsekkailin miten kisailijat toimivat vaihdossa ja muutenkin eri tilanteissa. Mukavaa oli myös tsempata kisailijoita ja varsinkin sunnuntaina tuli keskusteltua useamman kilpailijan huoltojoukkojen kanssa.
Sunnuntaina kuulin myös, että lauantain kisassa oli annettu pyöräilyn peesauksesta "stop and go"-rangaistuksia, jossa peesaajan on pysäytettävä pyöränsä ja nostettava se ilmaan ja sen jälkeen saa jatkaa matkaa. Porukka oli tyytyväisiä, kun kisassa oli toteutettu näitä rangaistuksia.


Sunnuntaina siirryin Nummelaan jatkamaan pikalomailua ison siskon luokse. Sunnuntai meni muuten lepopäivän merkeissä aurinkoisessa kelissä kisoja katsellen, autoillen Nummelaan ja nauttien sosiaalisesta kanssakäymisestä sukulaisten kanssa.
Maanantaiksi oli treenikalenteriin merkitty ap uintia ja illaksi palauttava pk juoksu. Pää tuntui heti aamusta jotenkin tukkoiselta, että en uskaltautunut uimaan minulle vieraaseen paikkaan. Juoksemaan teki kuitenkin heti aamusta mieli ja lähdin hyvin määrätietoisesti vieraille kevareille jolkottelemaan. Aurinkoisen kelin takia valitsin vähän varjoisampaa kulkureittiä. Juoksentelin aikani ja nautin juoksusta (voi kunpa olisi ollut sama fiilis sprintin juoksussa). Palailin takaisin samaa reittiä ja tein vielä ketunlenkin, jotta saan tunnin täyteen juoksua. Mutta enpä osautunut oikeille väylille takaisin isolle siskolle! Läksin sitten oikaisemaan polkuja pitkin, mutta sielläkin tuli iso tie vastaan, joten lenkki virahti 15 minuuttia pitkäksi, kun täytyi ottaa varman päälle ja palata tutuille reiteille, josta varmasti osasi takaisin lähtöpaikkaan.
Maanantai-ilta meni vielä mukavasti siskon pojan poikien (4 v. ja 2 v.) touhuja seuraten ja heidän kanssaan pallopelejä pelaten ja sukulaisten kanssa seurustellen. Siinä sivussa nautiskeltiin ison siskon tekmää bravuria eli kotipizzaa, jota on ihan pakko saada jokaisella vierailulla heidän luokseen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti