torstai 4. heinäkuuta 2013

Tempoilua Sinin peesissä


Eilen illalla oli taas yksi elämäni ensimmäinen huikea kokemus, nimittäin tempopyöräily Joensuun Pyöräilijöiden Iiksenvaaran temporeitillä. Minun Sini-koutsi oli laittanut treenikalenteriin tällaisen harjoitteen kevyen viikon tärkeimpänä treeninä ennen lauantain elämäni ekaa tristarttia, hui!
Tempolenkura toteutettiin niin, että sain ajaa Sini-koutsin peesissä. Hän piti tiettyä kadenssia ja nopeutta tempolenkuralla ja mie seurasin kiltisti perässä. Aivan huikee treeni! Yksin en olisi tässä vaiheessa treenailuja päässyt tuollaiseen treenin lopputulokseen.
Ajettiin ensin alkuverraksi läpi tuo lenkura ja Sini kertoili pyöräilyyn ja muuhunkin treenailuun liittyvää asiaa. Muutama ihan ehdoton pyöräilyyn liittyvä käytännön asia tuli uutena tietooni nyt ensimmäistä kertaa. Niitä pitää tässä ajan kanssa viedä käytäntöön ja makustella ihan ajan kanssa.
Sitten ruvettiin polkemaan tempolenkkiä. Jossakin vaiheessa piti huikata Sinille että ei ihan niin kovaa, mutta tulipahan suurin osa ajasta ajettua hyvässä peesissä ihan mukavaa vauhtiakin. Eikä pysytty sillä minun mukavuusalueella vaan mentiin ihan sille pyöräilyn vk:llekin, jossa ei aina tunnu niin mukavalle!
Tempolenkin jälkeen ajettiin lenkki vielä kerran loppuverraksi ja sitten ajelin vielä kotiin mukavan pienellä vastuksella. Kotona vetäisin vielä Asicset jalkaan ja kävin vielä juoksemassa reippaat pari kilometriä. Tuntuipa juoksu taas asteen verran helpommalta kuin edellisissä yhdistelmissä, mukavaa :))
Vitsi mie olen niin innoissani näistä kaikista uusista jutuista minun elämässä :)))
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti