maanantai 19. elokuuta 2013

Kohti syksyä

 


Sumuiset ja kosteat aamut sekä pimeät ja viilenevät yöt enteilevät syksyä. Niin kaunista, mutta kuitenkin haikeaa. Aurinkoinen, todella hyvä kesä alkaa olemaan muisto vain :) Onneksi on vielä kesälomaa jäljellä. Tällä viikolla vietän vielä yhden kesälomaviikon. Aamulla piti alkaa taloyhtiön uuden kiikun pystytys ja sen työnjohtotehtävä. Ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Soitto kiikun pystyttäjille ja onneksi lupasivat aloittaa homman tänään.


Lomalla on aikaa höyrähtää kaikkeen mukavaan. Eilen oli pakko ruveta penkomaan lankavarastoja ja Novitan ohjelehtiä. Löytyihän sieltä taas kaikkea mukavaa ohjetta. Lisää lankoja on pakko vielä käydä hamstraamassa.


Perjantaihin asti kesti kirjanostolakko :) Lehtolaisen uusin Maria Kallio-dekkari Rautakolmio oli aivan pakko saada heti tuoreeltaan ja siinä sivussa tuli Noran esittelemät pokkarit Piin elämä ja Tuhansien aamujen talo ostettua.

7 kommenttia:

 1. Oikein ihanaa lomaviikkoa sulle!
  Neulominen kuuluu miunkin syksyyn :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, kiitos :)
  Tänään pääsi jo puikoille yksi neulomus ja lomalla on onneksi
  aikaa kaikkeen kivaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs kaikkea kivaa sie neulot? Mie teen eniten sukkia kun ne tulee niin nopsaan valmiiksi :)

   Poista
  2. Sukkia miekin olen neulonut aika paljon. Sitten olen viime aikoina virkannut isoista isoäidin neliöistä torkkupeittoja. Viime talvena virkkasin puseron ja nyt olen neulomassa sellaista toppi / liiviä.

   Poista
 3. Hih, kiva että olet löytänyt lukuvinkkejä minulta. Minäkin haen tuon Rautakolmion tänään kirjastosta. Menee varmaan kertarysäyksellä. :)

  Neulomaankin pitäisi päästä, mutta se on huono yhdistelmä kiipeilyn kanssa, kun käyttää samoja lihaksia. Kuinka kummalliselta se kuulostaakaan...

  Ihania maisemia, tuon tyylisiä kävimme viime viikonloppuna ihailemassa Kainuussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan vinkeistä :) Tuota tuhansien aamujen talo en olisi kyllä varmaan koskaan hommannut, jos et olisi vinkannut sen sisällöstä.
   Minulla taas LIIKA neulominen kipeyttää niskan, mutta virkkaaminen ei! Mietin tänään, että voisko sekin aiheutua eri käsien lihaksien käytöstä?
   Tuo sumuinen maisema oli yksi aamu niin kaunis, että oli pakko kuvata.

   Poista
  2. Noi hermot, lihasyhteydet, nikamat ja kaikki on niin kummallisia, että uskon nykyään kaiken olevan mahdollista. :) Mutta siis, kun mulla on käsi kiipeilystä pahimmillaan, niin saman tien on niskakin. Eli on siellä yhteys.
   Pitääpä kokeilla tuota virkkuuta. :)

   Poista