torstai 8. elokuuta 2013

MentaalitreeniäTämän kisaviikon treenit ovat olleet minulle mentaalitreenejä. Tiistaina kävin avovesiuimassa Höytiäisen Kaunislahdessa ja sain sitä mitä tilasin. Tuuli oli pitkästä aikaa sellainen, että isot aallot pärskivät vinosti kohti rantaa. Tein sellaisen 20 minuuttia kestävän valmistavan treenin ja pakkohan siinä oli tehdä sellaista sotasuunnitelmaa takataskuun, jos aallot ovat Kuopion kisassa tuota luokkaa. Mutta pääasia olisi, että saisin uinnin kisassa uitua jotenkin läpi.


Keskiviikkona tein pyörän valmistavan treenin pyöräillen 30 km ja sisällytin siihen seitsemän lyhyttä kadenssivetoa. Pysähdyin kääntöpaikalla hörppäämään urkkajuomaa ja ottamaan muutaman valokuvan, niin siihen pelmahti yksi Pyöräilijöiden kaveri, jonka näin viimeksi touko-kesäkuun vaihteessa. Hän oli pienen pienellä pyöräilytripille elikkä oli ajellut Lappeenrannasta Joensuuhun (n. 240 km) ja ihan hyvävoimaisena pyöräili minun kanssa paluumatkan :) Oli ihan mukava taratella kesän kuulumiset ja hän kehaisikin, että minun kampien pyöritys näyttää vähän paremmalta kuin edellisellä kerralla kun nähtiin. Ihan pikkanen hymynkare nousi suupieliin.

Tänään oli sitten vuorossa juoksun valmistava treeni. Reipas puolituntinen kevyttä rullailua sisältäen muutaman vauhdin noston. Tällaisella tätsillä kun pääsisi joskus juoksemaan uinnin ja pyörän jälkeen, niin olisipa mukavaa!

Huomenna aamusta Volvoon kaikki tarpeellinen ja kohti Kuopiota. Ensin Stadiumiin tekemään muutama tärkeä ostos ja lauantaina kisaamaan, hui kun jännittää!

2 kommenttia:

 1. Ootin sua rappusiin, mutta ois varmaan ollu liian kova rykäsy ennen kisoja. Oisin siellä tsemppihalit antanu :)

  Hei ihan supermegapaljon onnea sulle Kuopioon! Mää niin oon hengessä mukana ja ootan kovasti rapskaa sitten tai tietoo facee.
  Nauti kisasta ja kaikki menee tosi hyvin! :)
  Tsempit ja parasta mahdollista kisaa!!!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Hansu, ooooot <3
  Tosiaan tein kevyitä treenejä laji lajilta enkä varmaan olis malttanut olla vetäsemättä portaita liian lujaa, joten jätettiin pois ohjelmasta.
  Nyt on mantrat ja sotasuunnitelmat takataskussa ja huomenna baanalle.

  VastaaPoista