torstai 15. elokuuta 2013

Paluu arkeen

 


Kuopion jälkeen pidin sunnuntain kokonaan lepopäivänä. Kroppa tuntui hieman väsyneeltä ja reidet kaipailivat pientä pintahierontaa, jota omatoimisesti niille teinkin. Illalla venyttelyn ja hierosekelun jälkeen makasin vielä jalat seinälle nostettuina. Maanantain paluu arkeen tapahtui iloisella fiiliksellä ja pää pilviä hipoen. Työnantaja ei luvannut tarjota SM-hopeakakkukahveja, joten huomenna juodaan työpaikalla itse tarjotut kakkukahvit. Yksi konsultti olisi tarjonnut heti kakkukahvit, kun kertoilin Kuopion tuomisista, mutta aikataulut eivät antaneet myöten lähteä herkuttelemaan.
Maanantaina oli aivan pakko palauttavalla pyörälenkillä kurvata Sini-koutsin pitämän HC-treenin kautta ja ulkoiluttaa mitalia. Koutsin ja HC-naisten kanssa pienet fiilistelyt ja kuvaukset.


Kun reilu kaksi kuukautta sitten aloitettiin Sini-koutsin kanssa, minä määritin itselleni kaksi tavoitetta tälle kesälle. Ensimmäinen oli Kuopion perusmatkan läpi pääseminen ja toisena oli puolimara-ajan parantaminen. Valitsin puolimaran juoksupaikaksi jälleen Kuopion ja ajankohta on syyskuun alku.


Jo sunnuntaina käytiin koutsin kanssa kirjeenvaihtoa ja sanallista keskustelua neljästä seuraavasta viikosta ja sunnuntai-iltana sain eteeni Kuopion puolimaralle tähtäävän treenikalenterin. 


Ei auttanut jäädä laakereilleen lepäilemään, vaan katse on jo kohdistettu puolimaralle. Tiistain ja keskiviikon treenit olivat jo lajitreenejä. Keskiviikon treeni oli tämän viikon kehittävä treeni. Koutsi soitteli äsken omalta kisamatkaltaan ja kyseli alkuviikon kuulumisia. Hän painotti oman kropan kuuntelun tärkeyttä. Yritän pitää tuntosarvet siltä osin pystyssä.


Minun toiveena oli, että pyörää pidetään tiiviisti mukana treeneissä juurikin palauttavissa treeneissä. Uinti jätetään tässä jaksossa vähän vähemmälle. Tämä päivä pyhitetään levolle, mutta huomenna pääsen taas salille alavartalo-Wattbike-treenin pariin. Olen tehnyt tuota treeniä nyt kaksi kertaa ja tykästynyt siihen valtavasti.


Treeniohjelma näyttää monipuoliselta ja mukavalta, joten on tosi kiva lähteä kohti uutta, vähän erilaista tavoitetta erilaisella treenipainotuksella.

2 kommenttia:

  1. Hyvältä kuullostaa! Tsemppiä puolimaran valmisteluihin ja varmasti saat aikaa parannettua huimasti! Olin itekkin sillon ihan kauheen yllättyny kun oma puolikas parani tokalla kerralla samassa paikassa(ei helppo reitti kuopiossa) 30min-ihana tunne oli =)

    VastaaPoista