perjantai 23. elokuuta 2013

Tämä päivä

- tämän lomajakson viimeisenä lomapäivänä heräilin ensimmäistä kertaa joskus kolmen aikoihin ja kun uni pakeni silmistä (=WC+koira takapihalle) luin sellaisen tunnin verran ennen seuraavaa unijaksoa
- seiskan aikoihin piti kammeta ylös sängystä, vaikka siinä vaiheessa olisi vielä nukuttanutkin
- ensimmäisenä pyöräilyvermettä päälle, koira ulos ja Karjalaisen käynti postilaatikosta
- ulkona oli tosi kylmä, jotain + 10 astetta, joten piti miettiä tulevan pyöräilyn vaatetusta
- aamupalaa naamariin (kaurapuuro raejuustolla ja Bonne mangososeella, kauraleipä avokadolla, porkkana, ananasmehua, puolikas banaani ja magnesiumtabu) ja Karjalaisen selaus
- puoli ysin paikkeilla Nishikin tsekkaus, känny ja avain satulalaukkuun, juomapullo telineeseen, itselle päälle normipyöräilyvermeiden lisäksi irtohihat ja liivi ja 1,5 tunnin pyöräilylenkille, joka sisälsi kymmenen lyhyttä kadenssivetoa. Aurinkoinen mutta syksyinen keli oli kaunis ja oli tosi kiva vielä maantiepyöräillä. Ihan hivenen rupesi loppulenkistä varpaita kylmämään.
- kotona vielä (punnerrukset, vatsat, dipit, hoover liskoilla) x 2. Oli muuten pyöräilyn jälkeen hivenen hapokasta! Sitten suihkuun- olin tehnyt Sini-koutsin kanssa tärskyt minun lempparikahvila Houkutukseen klo. 12.00, jonne ajelin kotonta Crescentilläni. Tarjosin parhaalle koutsille lounassalaatin ja jälkkäriksi SM-hopea ruis-mustikkatäytekakkua Presidentti kahvilla. (Yllä olevat kuvat eivät ole tältä päivältä, mutta samanlaista settiä olen syönyt Houkutuksessa joskus aikaisemminkin :)
- siinä meni sitten ihan jokunen aika käydessä läpi menneitä ja tulevia treenejä sekä kaksi kuukautta sitten tehtyä juoksutestiä. Sain muutaman A4:n testistä ja käytiin sen pohjalta mielenkiintoista keskustelua. Jutut sivusivat myös tulevaa....! Yksi parhaista puolista tässä valmentaja - valmennettava-suhteessa on se, että saan älyttömän hyviä vastauksia kysymyksiini ja ajatuksiini. Tämä vuoropuhelu on niin tärkeää, koska minä analysoin, mietin, funtsin asioita. Minun koutsilla on sekä teoreettista, että käytännön tietoa valmennuksesta, jota hän minulle sitten jakaa. Minun koutsi ei myöskään ole kaikista hiljaisinta ihmistyyppiä, vaan häneltäkin tulee tekstiä joskus ihan solkenaan :) Ei ole vaikeutta löytää puheenaiheita ja aina jää joku aihe vielä keskenkin....
- lounaan jälkeen kävin vielä jättämässä Polarin hoitoon elikkä patterin vaihtoon ja synkronointiin Kulta Nalleen- kävin vielä useammassa kaupassa etsimässä isoa jumppapalloa. Sokokselta sen 75 cm jumppapallon sitten vihdoin ja viimein löysin.


- jo aamulla purin ja kerin tätä topin / liivin takakappaletta sen seitsemän kertaa ennen kuin sain sen sujumaan suunnitelmien mukaan.
- nyt illalla olen käynyt karvaisen kanssa lenkillä, syönyt (useampaan otteeseen), neulonut, koneillut ja kohta rupean venyttelemään / rullailemaan ja sitten lukemaan.

2 kommenttia:

  1. Huomasin kans että kylmät aamut on tulleet. Meillä oli 9 astetta aamukuudelta.

    VastaaPoista
  2. Hrrrr...maantiepyöräilyn kauden lyhyys harmittaa :( Mutta onneksi on näitä muita lajeja :)

    VastaaPoista