perjantai 2. elokuuta 2013

Tätä viikkoa

 

Maanantai-iltana lentoreissun jälkeen kävin vielä ihmettelemässä "Messin" ja hänen ison veljensä loputonta energiaa. Mailat olivat isompia kuin itse "Messi", mutta siitä huolimatta pallo kulki ja lensi. "Messi" jotenkin puolihuolimattomasti otti omenan omanapuusta, kun se sattui olemaan hollillaan.  Ennen kuin hän joutui siitä asiasta jäähylle, yritti hän epätoivoisesti kiinnittää sen omenan takaisin puun oksaan (minulla ja siskollani oli ihan vähän naurussa pitelemistä). Tuon tempauksen jälkeen jäähy kiltisti suoritettiin portailla istuen ja sitten pääsi taas baanalle. Aivan uskomaton liike ja energia noilla pojilla on koko ajan. 


Tiistai-iltana vuorossa oli kevyt juoksu sisältäen koordinaatiot ja sen jälkeen uinti. Menin tekemään reenin kokonaisuudessaan Lehmon Kaunislahteen tavoitteena saada uitua vähän haasteellisemmissa olosuhteissa. Mutta eihän Höytiäiselläkään vesi ollut kylmää, eikä kuvan mukainen liplatus paljon uintia haitannut.


Keskiviikkona vedin ihan yksin tempolenkuran, joka kulki yllättävän hyvin. Alkuverralenkki meni vaan himppa liian lujaa, kun piti yksi mies ohittaa Ilomantsintiellä ja senkin lenkin keskivauhti ei paljoa hitaampi ollut kuin itse tempokaan. Loppuverralenkin sitten maltoin jo ajaa ihan rauhassa.


Torstaina kävin testimässä juoksua Repsikan neljän kilometrin lenkuralla kaksi kertaa kovasti juosten. Täytyypi juoksun tulosten jälkeen uskoa, että kyllä minä ihan pikkasen kovemminkin jaksan juosta, kuin mitä tähän asti kellotetut juoksut näyttävät. Olisikohan jotakin pienen pientä kehitystä tuossakin lajissa jo tapahtunut, I hope so!

Kaksi viimeistä kuvaa on tämän päivän lounaasta ja välipalasta. Lounas oli kyllä niin sovellettu teemalla "Mitä jääkaapista löytyy" (pinaattilettuja, raejuustoa ja mustikoita)! Välipalaherkkuna banaania, nektariinia ja kuivattuja taateleita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti