sunnuntai 18. elokuuta 2013

Kate Reddy - täydellä teholla yötä päivää


Luettujen listalle siirtyi tänään Allison Pearsonin kirjoittama  kirja Kate Reddy - täydellä teholla yötä päivää. Kirja kertoo uraäiti Katen elämästä päiväkirjan omaisesti kellon tarkkuudella. Kirja on komedia vastoinkäymisistä ja tragedia selviytymisestä - hersyvän hauska ja itkettävän tunnistettava kuvaus nykyaikaisesta uraäidistä, joka laskee sekunteja siinä kuin muut naiset kaloreja. (kuvaus kirjan takakannesta)
Koin kirjan todella tuon takakannen kuvauksen mukaiseksi. Kirjan sisällössä oli myös häivähdyksiä ja ajatuksia, jotka toivat mieleen omat kokemukset vaativan työn ja perheen yhteen sovittamisessa. Voin hyvin eläytyä joissakin asioissa kirjan päähenkilön elämään. Hauskasti ja mukaansa tempaavasti kirjoitettu kuvaus meidän nykyajan naisten yhdestä ongelmasta.

2 kommenttia:

  1. Oiskohan ollu tosiaan parempi kirjaversiona kun elokuvana. Elokuvana oli aika pliisu, vaikka pääosassa oli lempparinäyttelijäni :) jos haluat kattoo ton joskus telkasta ni saat miulta rainan lainaan :)

    Miun pitäs opetella lukemaan kirjoja, en oo lukenu yhen yhtä kirjaa sitten kouluaikojen! :o Lukeminen ei vaan oo miun juttu :D

    VastaaPoista
  2. En ole katsonut tuota elokuvana. Minulla kirjat ovat sellainen pakkomielle, että oksat pois! Aina on yksi kirja luettavana ja voi sitä hetkeä kun saa valkata lukemattomien joukosta seuraavan. Repsahdin taas ostamaan, kun Lehtolaiselta ilmestyi uusi Maria Kallio-dekkari ja siinä samalla tuli lisäksi pari pokkaria taas lukemattomien riviin.

    VastaaPoista