sunnuntai 25. elokuuta 2013

Viikonloppu


Perjantain kahvilapalaverissa tehtiin Sini-koutsin kanssa muutoksia viikonlopun treeniohjelmaan. Sain eilen aamulla Polarin pois hoidosta ja viesti oli, että se pelittää. Enpä sitten ennen juoksulenkille lähtöä kokeillut Polarin toimivuutta ja ketutus oli megaluokkaa, kun tajusin ettei sykkeet vieläkään näy! Alkulenkki meni sadatellessa, mutta sitten oli pakko psyykata itseään ottamaan rauhassa, ettei koko treeni mene reisille vaan saisin siitä irti sen mitä pitikin. Luulen kuitenkin, että juoksu meni hivenen liian suurilla sykkeillä vaikka välillä koitin ihan tosissaan himmailla ja muistutella lenkin perusideaa. Lenkin jälkeen oli pakko etsiä netistä ohjeet uuden sykeanturin synkronointiin ja löytyihän ne sieltä ja sain Polarin pelittämään.


Iltapäivä ja ilta menikin rattoisasti jännittäessä seurakaveri-Hannen IRONMAN suoritusta Nastolassa. Väliaikatulospalvelu ei vain toiminut ja jännitys kasvoi jossain vaiheessa yli äyräiden, kun ei saanut mitään väliaikatietoa kisasta. Piti lähteä Sokokselle täydentämään lankavarastoa. Työn alla olevasta toppi / liivi tekeleestä loppui harmaa lanka ja sitä oli saatava yksi kerä lisää. Samalla ostin lankoja jo seuraavaan tai sitä seuraavaan tekeleeseen. Sain myös Sokoksella nautiskella synttärikakkukahveista. Joensuun Sokos täytti eilen 45 v. Onneksi facebook on olemassa ja sinne Hansu päivitti jossain vaiheessa iltaa puhelimella saatuja väliaikatietoja Hannen suorituksesta ja päästiin jo kartalle. Ilo oli ylimmillään, kun Hannesta leivottiin  teräsnainen.
Tänään sunnuntaina oli vuorossa taas juoksua alkuverran, palauttelun ja loppuverran välissä oli 2 x 30 min juoksua tavoitesykkeillä niitä nostaen. Treenin tarkoitus on löytää oikeita sykealueita puolimaran juoksuun ja muuhunkin juoksuharjoitteluun. En ole aikaisemmin kauheasti juossut tavoitesykealueilla ja ensimmäinen 30 minuuttinen menikin ihan plörinäksi. Ei kestäneet sykkeet suunnitelluilla alueilla suunniteltuja aikoja! Sitten palauttelun aikana piti taas koota itsensä ja keskittyä seuraavan 30 minuuttisen ajan tekemään täysin niin kuin ohjeissa sanotaan. Toinen osio menikin sitten täysin nappiin ja voi olla tyytyväinen päivän treeniin. Huomenna huilataan treeneistä ja sitten tiistaina jatketaan uudella innolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti