torstai 5. syyskuuta 2013

Ihme viikko


Tämä viikko on ollut ihan outo pitkään, pitkään aikaan. Näin vähän liikuntaa en ole tehnyt miesmuistiin :) Viikkohan pitäisi kaikkien suunnitelmien mukaan olla kisaviikko, mutta en vieläkään tiedä onko se? Koko ajan kuulostelen omaa olotilaani muuttuuko tämä väsymys ja pienoinen kurkun karheus flunssaksi vai ei! Sunnuntai-maanantai yönä tämä alko, pientä yskää ja kurkun karheutta ja armotonta väsyä. Väsy voi olla myös seurausta maanantain hieronnasta. En ole oikein uskaltautunut tekemään mitään hikitreeniä. Tiistaina kävin pitkällä kävelylenkillä kauniissa, aurinkoisessa ja syksyisessä kelissä.


Eilen oli tarkoitus lähteä vähän jolkottelemaan ja tekemään koordinaatioita, mutta armoton väsymys ja pienoinen horkka piti minut tiiviisti sisätiloissa. Lämmitin saunan ja siinä odotellessa tein kunnon venyttelyt. Kas kummaa ja taas pelkkä kävely oli kipeyttänyt penikat! Sitä hieman uumoilin, mutta ajattelin että kun teen kävelyn ihan rauhassa enkä ota sauvoja vauhdittamaan kävelyä, niin eihän ne kipeydy. Mutta näin kävi taas.


Tiistaina puhkesi myös huuliherpes, joten jotain immuunijpuolustuksen pettämistä on kropassa tapahtumassa. Pitää vain vielä lauantaiaamuun asti katsoa mihin tämä elo kehittyy ja tehdä sitten ratkaisu lähteäkö ajamaan kohti Kuopiota vai ei.


Toisaalta olisi niin kiva jo heittäytyä jo off-seasonille ja ruveta miettimään talven treenailuja, mutta ei ihan vielä. Vielä pitäisi jaksaa....

6 kommenttia:

 1. Otahan rauhallisesti siellä.
  Minä oon koko viikon ollut kuumeessa ja nyt ei lähde edes ääntä enää. Vähäinenkin pihinä loppui sopivasti ku työpäivä oli tänään paketissa. Kuumetta edelleen 37.5 ja ei paranemisesta tietoakaan. Nyt täytyy viikonloppu nukkua kun en oo viikolla päässy lepäämään.

  Offari varmasti jo houkuttelee kun sulla on niin tiukkka kausi takana niin kisojen kun treenailun suhteen.
  Toivottavasti nyt et sairastuisi. Koitahan jaksella ja voi hyvin <3
  Jos päätät mennä kisoihin, niin rutkasti onnea matkaan!

  VastaaPoista
 2. Tuntuu olevan tiukassa tuo flunssa. Juniori on yskinyt jo useamman viikon ja nukkunut tällä viikolla kaikki vapaa-aikansa! Ei siis olisi ihme, vaikka sairastuisi itsekkin. Niin tekisi mieli lähteä juoksemaan, mutta pitää seurata tilannetta.
  Sinulla on ollut tosi tiukka viikko, toivottavasti menee levolla ohi elikkä paranemisiin :)

  VastaaPoista
 3. Välillä pitää vain pysähtyä ja olla ihan rauhassa. Kun antaa kehon tehdä paranemistyönsä rauhassa, ei tule niin helposti jälkipöpöjäkään. Huuliherpeskin on tulehdustila kehossa ja kehottaa lepäämään. Paranemisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, välillä on vaan levättävä, jotta jaksaa taas :)

   Poista
 4. Otahan siskoseni nyt maalaisjärki mukaan suunnitelmiin. JOs olet noin väsynyt ja olo flunssainen niin jää kotiin ja lepää.
  Meillä on ollut töissä karmivia tapauksia flunssaisena suoritetusta urheilusta.

  VastaaPoista
 5. Kiitos järjen äänestä rakas sisko :) En lähtenyt Kuopioon juoksemaan!

  VastaaPoista