lauantai 14. syyskuuta 2013

Kaikkee


Tällä viikolla olen tehnyt kaikkee. Maanantaina ja tänään olen maantiepyöräillyt. Maanantaina 40 km ja tänään palauttavana rapiat 30 km. Vielä saisi jatkua muutaman viikon tällaiset mukavat maantiepyöräkelit. Minä tykkäisin vielä ajella :)


Tiistaina en jaksanut ulkoilmatyöpäivän ja karvaisen elukkalääkärissä käytön jälkeen muuta kun ruveta nukkumaan. Keskiviikkona sitten kahta kauheempaa rumbaa eli kisavauhtinen kymppi ja päälle lihaskunnot kaikilla mahdollisilla liikkeillä ja vielä venyttelyt ennen nukkumaan käyntiä. Koutsi kyseli, että rankasitko ihtees ja saattoihan siinä sellaista rähinää ollakin.

Torstaina kävin ensimmäisen kerran triseuran uintivuorolla kelailemassa 40 minuuttisen. Ei ollut oman seuran väestä tunkua radalla, ainoastaan kaksi uimaseuran tyttöstä oli samalla radalla. Meidän triseuralla on kolmena iltana ja lauantaina aamupäivällä uintivuorot viikossa. Noita vuoroja pitää kyllä ruveta hyödyntämään ihan urakalla.


Perjantaina vuorossa oli pitkästä aikaa sali, jossa alakroppaliikkeiden välillä poljetaan Wattbikellä. Kun menen salille, ensimmäisenä on aina vuorossa omien lukkopolkimien vaihto pyörään. Tarvitsen jakoavainta ja kuusiokoloavainta tuohon poljinhommaan. Joka kerta olen saanut jonkinlaisen vamman käteen, ensimmäisellä kerralla oikean käden peukun kynsi meni sälöille, toisen kerran vasemman käden peukun kynteen sattui ja eilen sain verta vuotavan haavan vasempaan peukkuun. Kaikesta huolimatta tykkään tuosta salitreenistä ihan älyttömästi. Hiki valuu virtanaan ja olen vain isontanut hikipyyhkeen kokoa treeni treeniltä. Kohta minulla on sellainen lakanan kokoinen hikipyyhe, joka kuitenkin on ihan litimärkä treenin jälkeen :)

3 kommenttia:

 1. Aah, Wattbike. Mullakin on ollut se jo mielessä, pitäisi varmaan ihan ekaksi tehdä sillä 20 min kuntotesti mallia "täysillä".

  VastaaPoista
 2. Vaihdatko omat polkimet Wattbikeen, jolla poljet vai onko siinä valmiina lukkopolkimet? Minä kyllä tykkään tuosta Wattbikellä treenailusta ja sitä tulee olemaan ensi talven treeniohjelmassa. Ministeri Stubbkin kehui tuota treenimuotoa talviharjoittelussa. Hänellä taisi olla oma Wattbike autotallissaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En vaihda polkimia, siinä on valmiiksi samanlaiset spd-klosseihin sopivat polkimet kuin maastopyörässäni, jolla ajan työmatkat. Sopivat kengät ovta siis aina helposi mukana. Wattbikeja voi ilmeisesti myös vuokrata, ja joskus sekin on käynyt mielessä kun ajatus oikein lähtee laukalle!

   Poista