sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Mietteitä menneestä ja tulevasta


Kun luin viime talvena triharrastajien blogeja, ihmettelin heidän pitkiä treenejä.. Kerran kuussa vedettiin juoksutreeninä puolimaraton. Kauhistelin moista itsensä rääkkäystä :) Eipä tarvinnut ihmetellä kuin lauantaihin asti, kun omassa treeniohjelmassa luki: "rennon rivakka puolimara". Viikon toisena tärkeänä treeninä Kuopion puolimaralle valmistavana treeninä juoksin eilen puolimaran. Eihän se enää tuntunut niin kauhealta, yksi treeni treenien joukossa Tänään kävin hallissa vesijuoksemassa palauttavan ja sitten tietty piti kokeille kulkeeko se vapari tosiaan niin hyvin kuin viime tiistaina. Uinti tuntui mukavalta ja rennolta.
Huomenna on sitten vuorossa hieronta. Olen käynyt ennen jokaista juoksemaani puolimaraa hieronnassa ja niin tapahtuu nytkin. Sitten vuorossa on jonkin sortin tankkaus ja muutama valmistava juoksutreeni ja lauantaina viivalle.

 
Minun vapaa-aikani tulee sisältämään seuraavan vuoden uintia, pyörää, juoksua, hiihtoa, voimaa, kuntoa, tekniikkaa, lihasta, hikeä, tuskaa, iloa, lihaskipua, treenejä tukevaa syömistä ja juomista, koutsin ohjeita, sähköposteja, keskusteluja, treenikalenteria ja treenipäiväkirjaa. Nimittäin ilmosin tänään itseni Finntriathlonille 2014 Joroislle.


7 kommenttia:

 1. Voi miten kauniit ruusut,hyvää maratoonia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ritva :) Työkaveri ihanuudelta saatuja ruusuja. Kestivät vielä tosi pitkään kauniina.

   Poista
 2. Treenit kuulostaa hyvältä ja niin myös tulevaisuuden suunnitelmat. Onnistuneita treenejä ja tsemppiä ens viikon puolikkaalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hansu :) Nyt jännätään, että muuttuuko kurkun karheus flunssaksi ja pääseekö edes viivalle!

   Poista
  2. Toivottavasti pääset! Mulla tuli ihan puskista tauti, ei tarvii varsin pitkilleen mittään tehä :( Toivotaan ettei sulle iske nyt tautia. Tätä vaan tuntuu olevan enempiki liikenteessä. Koitahan taistella lenssuu vastaan! :)

   Poista
 3. Anne, olet täyttä 'jautaa':)
  Hyviä treenjä sinulle nyt ja jatkossa; onnea kilpailuihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aili-mummo <3
   Joo, täyttä "jautaa" koko nainen :))

   Poista