sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Arkisia asioita


En jaksa ruveta stressaamaan tämän hetkisestä työtilanteesta, vaikka aihetta olisikin. En voinut jäädä kesälomalle silloin kun piti ja kesäloma taitaakin muodostua vain extra lyhyistä pätkistä tänä vuonna. Se hyvä puoli asiassa on, että niitä pätkiä tulee sitten olemaan aika monta. Mutta viime viikolla sain pitää ruhtinaalliset kaksi päivää lomaa. Kun perinteisiin kuuluu aloittaa loma suursiivouksella, niin siihenhän ne päivät sitten tuhraantuivatkin. Mutta nyt on sekin rästirasti tehty ja voi ottaa seuraavat lomapäivät sitten rennosti. Kävin muuten lomalla lähdön kunniaksi syömässä Houkutuksen salaatin ja jälkkäriksi tietty kahvia ja kakkupala :-) Ensi viikko on tarkoitus olla pääsääntöisesti lomalla (mitä nyt maanataina on ainakin pakko mennä töihin) ja valmistautua lauantain koitokseen.


Nyt nimittäin saa luvan kanssa ruveta tankkaamaan ja himmailemaan muutenkin. Olotila on ollut viime päivinä vain hieman ankea, koska minun karvainen muutti reilu viikkoa sitten koirien taivaaseen. Olen nyt opetellut koirattomaan olotilaan, joka onkin pitkästä aikaa tosi outoa.


Jalkapallon seuraamisen ohella olen virkannut jämälangoista isoäidin neliöitä ja kohta onkin taas tarvittava määrä koossa seuraavaan tuotokseen. Sitten saan koukulle täsmätyön, jota odotan jo ihan innolla. Idea on jo muhimassa ja ensi viikolla pääsen sitten lankakauppaan.
Muutama viikkoa sitten tänne valmistui uusi Pielisjoen ylittävä kevyen liikenteen silta, Ylisoutajan silta. Himmailun ollessa agendana, olen pyöräilly kapunkipyörällä harva se ilta juuri tuon sillan kautta Joensuu cityyn ja takaisin.

5 kommenttia:

 1. Oli se jo himppua vaille 13 vuotta :(

  VastaaPoista
 2. moikka,

  Haluaisin käyttää ylintä Ylisoutajan sillasta ottamaasi kuvaa, kun esittelen sillan valaistussuunnittelua. Sopisiko se sinulle? Kuvan yhteydessä mainitaan kuvan ottajan nimi.

  Kysymyksellä on hieman kiire, sillä ensimmäinen tarve olisi jo 9.7.2015. :)

  kesäterveisin, Pia 040 7206571

  VastaaPoista