torstai 14. marraskuuta 2013

Vielä kerran!


....ainakin laitan eetteriin SM-mitalijuhlaa. Tämä kuva on otettu kesällä työpaikalla, kun juhlistettiin työkavereiden kanssa minun saavutusta. Kakku tosin piti kustantaa ihan itse.


Eilen pidettiin seuran, Karjalan Uimarit -69 Triathlon = KarUTri syyskokous, jossa nautiskeltiin seuran tarjoamat kakkukahvit kokouksen pidon lomassa.


Kokouksessa palkittiin viisi seuran jäsentä, jotka voittivat SM-mitalin viime kesän karkeloista. Minä sain kunnian olla yksi heistä.Kokouksen jälkeen Hanne kuvaili minua mitali kaulassa ja El Tempo pullo kädessä. Taustalla näkyy uimahalli, jossa seuran uimavuorot ovat. Muinakin aikoina tulee käytyä uimassa / kuntosalilla polkemassa kuntopyörää, joihon sitten käytän työnantajan liikuntaetuuden eli alennuksen uimahalli- ja kuntosali käynneistä. Minä tykkään käydä tuolla Rantakylän uimahallissa, jonka kalustoon tuntuu jo kuuluvan.Ihanuusseurakaveri Hanne oli myös muistanut minua ihanalla kortilla, marmeladilla ja kynttilällä. Olen aivan otettu ihanista sanoista ja lahjasta <3

10 kommenttia:

 1. Oikei paljon ONNEA,kyllä on komea kakku:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, kakku oli vielä tosi hyvääkin :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. :) :) :) ja molemmat olivat tosi hyviäkin, nams

   Poista
 4. Onnea, Anne, saavutustesi johdosta:)

  VastaaPoista
 5. Kyllä SM-mitalia saa ja pitääkin juhlia vaikka joka päivä! Olet kakkusi ja kaikki onnet ansainnut, huikee eka tri-vuosi takana, Onnea <3

  ps. että osas olla hyvä kaakku keskiviikkona huhhuh.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanista sanoista :)
   Tuo kakun ulkokuori hieman hämäsi. Luulin että se on ihan hyllytavaraa, mutta se olikin ihan kotipolttoinen kakku. Joskus tuntuu, että kaikki ei vaan ymmärrä tätä minun hehkutusta tuosta mitalist....esim. just tuolla töissä, höh! Taitavat tosin olla vain kateellisia :)

   Poista
 6. Hurjasti onnee kaikista saavutuksista!
  Hieno mitali, hieno nainen, hienot saavutukset! Jess!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinen ihanuus <3 Kiitos ihanista sanoista :)

   Poista