maanantai 7. heinäkuuta 2014

Treenit Joroisten kisareiteillä


Ei kerennyt kauheasti keljuttamaan Voimarinteen tri-kisan väliin jäänti, kun kehiteltiin seurakaveri Karon kanssa mukavaa treeniä viikonlopulle. Karon vanhempien koti sijaitsee muutaman kilometrin päässä Joroisten pyöräreitin kääntöpaikalta. Suunnitelttin Karon kanssa, että lauantaina uidaan ja juostaan ja sunnuntaina pyöräillään Joroisten kisareiteillä.


Ajelin lauantaina viideksi Valvatukselle, jossa meillä oli treffit Karon ja hänen kaverinsa Minskin kanssa. Keli oli kesän parhain ja Valvatuksen veden lämpötila suorastaan hämmästytti. Tänä kesänä ei noin lämpimiin vesiin ole tottunut. Ei tarvitse enää yhtään lämmetä! Valvatuksella oli kaikki kisoja varten jo valmiin, eikä median tarvinnut muuta kuin uida reitti läpi. Loppuverrana vedettiin vielä sprintin uintireitti.


Valvatukselta siirryttiin Joroinen cityyn. Käytiin höntsäämässä Joroisten juoksureitti kertaalleen läpi. Ihan kiva ensivaikutelma jäi reitistä.


Sunnuntaiaamuna ajeltiin Karon kanssa pyörillä Valvatuksella, josta napattiin Minski mukaan. Ajettiin treeninä Joroisten pyöräreitti. Käväistiin Rantasalmella, johon meidät opasti paikallinen triathlonisti vetäen ansiokkaasti kolmen naisen possujunaa perässään. Paluumatka ajeltiin vuorovedoilla tyttärien kanssa, kun opas hävisi horisonttiin. Aikaa meni useammalla pysähdyksellä ja siirtymäajoilla kolme ja puoli tuntia. Mahtava treeniviikonloppu takana. Sunnuntaina kotimatkalla piti tankata kahdella pysähdyksellä ja ruoka maistui myös pitkin iltaa kotona. Nyt on himppa levollisempi olo valmistautua Joroisten puolikkaalle :-)

6 kommenttia:

 1. Hyvä idea käydä treenaamassa kisareiteillä. =)

  VastaaPoista
 2. Antoi kummasti luottamusta omaan tekemiseen ja jaksamiseen. Ainakin teoriassa on mahdollista saada puolimatka läpi aikarajoissa. Minulle suurin huoli on edelleen juoksu, mutta pitää vain luottaa itseensä.

  VastaaPoista
 3. Kyllä nuo treenit antoivat varmuutta itse kisaan ja kisareiteistäkin on nyt jonkinlainen näkemys. Voi hieman turvallisemmalla mielellä lähteä kisaamaan.

  VastaaPoista
 4. Mukavankuuloinen ja hyvä treeni! :) Minkälainen juoksureitti oli, olikos osa vanhaa reittiä?

  VastaaPoista
 5. Ninni, ollaan kaikki kolme ekaa kertaa tulossa Joroisille kisaamaan. En löytänyt linkkiä viime vuoden juoksureitistä, joten en tiedä onko tarkalleen sama. Luulen niin. Reitti kiersi vesitornin alta kouilukeskuksen ohi ja teki muutaman lenkin asuntokaduilla ja sitten loppulenkki aika pitkä pätkä siellä kuntoradalla.

  VastaaPoista