lauantai 15. helmikuuta 2014

Alkuvuoden villasukatAlkuvuonna on syntynyt käsitöitä ihan liukuhihnalta. Neulominen on ollut terapiaa ja totaali irrottautumista työstressistä. Lisäksi olen tehnyt muutaman junamatkan, jotka olen käyttänyt hyväkseni neulomalla. Jo viime vuoden lopulla sain tilaustyön villasukista, joiden varret pitäisi olla niin kuin säärystimet. Puikoille pääisvät Novitan sukkalehdessä olevat polvisukat hiukan lyhennettyine varsineen. Neuloin ensimmäiset kokeiluversiot sinisestä langasta ja sitten itse tilausukat kirsikan värisestä langasta. Siniset ryppyvarsisukat lämmittävät tätä nykyä Päivin, uinninopettajan jalkoja :)


Etelän leirin menomatkalla aloitin neuloa luonnonvalkoisia piirakkasukkia, jotka päätyivät valmistuttuaan blogin / fb:n kautta arvottavaksi. Sukat matkaavat blogissa kommentoineen SannaP:n jalkoja lämmittämään Helsinkiin, kunhan saan ne vietyä postiin.Etelän leirillä katsoin "kauhuissani" koutsin rikkonaisia villasukkia ja heti leirin jälkeen pääsivät puikoille kahdet villasukat neulottuna mittatilaustyönä koutsille. Toiset yksiväriset sukat on neulottu 7-veljestä langasta ja iloisenkirjvia sukat on kesävillasukat.
Viime aikojen neuleet ovat muuttaneet muotoaan radikaalisti ja niitäkin on valmistunut jo huima määrä. Nämä ihanuudet lämmittävät koiruuksia. Nämä neuleet vaativat oman postauksen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti