keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Kohti Joroista


Näin räytyneen näköisen selfien otin lauantain helteisen valmistavan yhdistelmätreenin jälkeen. Tämän piti olla viimeinen tiukka treeni ennen Joroisia. Mutta pakko oli vielä maanantaina käydä seuran poikien kannssa tekemässä treeni. Treenien puolesta on kaikki voitava tehty ja lauantaina toivottavasti nähdāän, mihin se riittää. Jännitys ei ole aivan kauhea, ainakaan vielä. Varmuutta hommaan antoi suunnattomasti reilun viikon takainen Joroisten kisareitellä tehty treeni. Muutama kysymysmerkki aiheuttaa vielä päänvaivaa.


Lauantaiaamuna heräsin niskakipuun, joka paheni treenin jälkeen jumittaen niskan totaalisesti. Onneksi vahva särkylääke auttoi jumiin. Niska on edelleenkin kipeā tietyissä asennoissa. Eilen kävin ostamassa vehnätyynyn luontaistuotekaupasta ja illalla istuin mikrossa lämmitetty tyyny harteilla pitkän tovin.


Tankkauksen suhteen olen virunut uuteen ulottuvuuteen hankkimalla maltoa. Olen juonut maltolla terästettyä nestettā, jotta saisin energiavarastot täysiksi lauantain kisaan. Syömisellä pelkästään se tuskin onnistuisi meikältä.
Muuten olen puuhaillut pihahommia ja pientä lenkkeilyä sekä pyörällä että jalkaisin. Huomenna pitää vielä käydä ostamassa geelit ja patukat kisaeväiksi. Perjantaina ajelen Joroisiin Kuopion kautta, jotta saisin vielä viime hetken shoppailulla hommattua kisa-asun yläosan. Sitten vain lauantaina viivalle ja tekemään omaa suoritusta ja katsomaan mikā on lopputulos.


2 kommenttia:

  1. Tsemppiä viimeistelyihin, maltoa menee täälläkin tänään ja huomenna. Haastoin sinut positiivisuushaasteeseen: http://kaukomara.blogspot.fi/2014/07/porkkalasta-joroisiin.html
    Toivottavasti nähdään Joroisissa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Pia :-) Toivottavasti nähdään Joroisilla, vaikka aikamoinen väen paljous paikalla varmaan on. Kiitos myös haasteesta, johon vastaan mielelläni.

    VastaaPoista