sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Lentislauantai

NiceTeam alkulämppäämässä
Eilen täällä Joensuussa vietettiin lentislauantaita. Joensuun lentopalloseurat ovat kokeneet tälle kaudelle ison muutoksen. Yli 50 vuotta vanha naislentopalloseura Joensuun Prihat hävisi kartalta viime kauden jälkeen. Tänne perustettiin kaksi uutta seuraa naislentopalloseura Nice Team ja tyttöjunioriseura Joen Juju. Lauantaina kello 13.00 oli naisten I-sarjapeli Nice Team - Etta (Olulu).

Etta pallottelee
Minulla oli tuossa pelissä kirjurivuoro. Teen tänä talvena talkookirjurointeja sekä Riennolle että Nice Teamille. Peli päättyi, niin kuin pelit yleensä tällä kaudella, NiceTeamin selkeään häviöön 0 - 3. Joukkue ei saa itsestään irti sitä mitä he osaavat. Peli kaatuu joko aloitusten nostoon tai helppoihin omiin virheisiin.

Päivän toisena pelinä oli kello 17.00  vuorossa miesten mestaruusliigan peli Liigariento - Isku Volley (Tampere). Sain seurata tämän pelin katsomosta käsin.

Riento pallottelee
Tämä peli olikin sitten yksi henkien taisto ja sitä sai seurata yli kaksi tuntia ennen kuin viidennessä erässä peli ratkesi Riennon tappioon 2 - 3. Huikeita palloralleja ja yksilösuorituksia, mutta myös ala-arvoisia ja helppoja omia virheitä.

Isku Volley venyttelee
Pelien väliin olivat seurat järkänneet oheistoimintaa kuten kirpputoria, lasten leikittämistä, arpajaisia ja pelipaitaveikkausta. Riento on muutenkin satsannut pelien oheistoimintaan ja tarjoiluun. Riennon pelien arpajaisissa on yleensä tosi paljon ja hyviä palkintoja. Eiliseltä Riennon kirpputorilta minulle tarttui matkaan  kirjoja muutamalla eerolla, kuinkas muuten :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti