keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Loma, loma, loma...


Olen ollut tämän viikon lomalla. Mikähän lie syyslomaviikko, jotta saa vähennettyä kunnan virkamiehen ylen määräistä lomasaldoa. Lomaa on tullut vietettyä kotosalla, niin kuin monta kertaa aikaisemminkin. Minä niin tykkään tällaisestakin lomasta. Lomalle minulla aina kertyy nuo "ei niin kivat" isommat siivoukset. Aloitin tämänkin lomaviikon sellaisella "matot ulos" siivouksella. Jatkoin siivousta tänään totaalisella saunan ja kylpyhuoneen pesulla. Nyt on sitten sellaiset jutut tehty, jotka suunnittelin lomalle. Jollakin lomalla pitäisi saada vielä aikaiseksi taulujen viritys seinille. Se homma on jäänyt ja jäänyt, koska se vaatii minulta hieman ajatustyötä.


Muuten tällä lomalla olen päässyt toteuttamaan itseäni mukavien harrastusten parissa. Virkattu tunika on viimeistelyä vaille valmis. Seuraavana pääsee puikoille mustat lapaset juniorille. Kirjarintamalla lukulampun alla on mukaansatempaava psykologinen kirja. Myös liikuntapuolella on tullut alkuviikosta liikuttua ihan kiitettävästi. Tällainen motivaatioviikko antaa taas virtaa pitkäksi aikaa. Perjantaina vietetään sitten työpaikan pikkujoulua. Pikkujoulu onkin pitkästä aikaa hieman erilainen. Se on koko kaupungin teknisen sektorin yhteinen pikkujoulu. Väkeä riittää ja ahdastakin saattaa jossakin vaiheessa iltaa tulla. Mutta lähden ihan avoimin mielin bilettämään.


Ensimmäinen ja viimeinen kuva on otettu Repokallion kunto-/ luontopolulta viime lauantaina. Vaikka keli alkoi valjeta sumun jälkeen, niin valokuvia ottaessa puhelimen kameran linssi oikein höyrysi ja kuvat ovat sen vuoksi hieman sumuisia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti