sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Yhdistelmää yhdessä

Ei tule näköjään kuvia tähänkään postaukseen, höh! Ostin kuitenkin uuden tabletin ja sillä kirjoittelen tätä postausta, mutta kuvat eivät suostu siirtymään tähän tekstiin ja adapterikin pitäisi hommata!

No, vähä iloisempiin asioihin... Eilen oli mukava yhdistelmäreenipäivä, jonka tein osittain yhdessä koutsin kanssa. Koko treeni tuntui perjantaina ylitse pääsemättömältä vuorelta. Mutta lauantaina, kun treeniä lāhti palastelemaan, niin sehän muuttui suorastaan "helpoksi nakiksi" :-)  Aamulla klo. 11 - 12 meillä on seuran uintivuoro hitaille uijille. Siellä kävin vetäsemässä tunnin siivun vaparia painottaen ylävartaloon. Aamulla olin jo pakannut auto on maantiekiiturin, trainerin, juoksukamppeet, juomaa ja vähän välipalaa. Uinnin jälkeen siirryin Joensuun areenalle tekemään juoksu - traineriyhdistelmää yhdessä Sini-koutsin kanssa. Alkuverran jälkeen tehtiin 5 kierrosta 5+5 minuutin settejä pyörä-juoksua sisältäen vaihdot. Mukava treeni, jossa sai harjoitella vaihtoja ja siirtymistä lajista lajiin. Tosi kiva oli tehdä tällainen treeni porukassa. Samanlainen Areena-setti on vuorossa ensi viikolla ilman uintia ja ajallisesti pitemillä pyörä-juoksuosuuksilla. Nyt osaa jo suhtautua treeniin oikealla asenteella, kun tietää mitä on tulossa. Muutenkin kiva viikko tulossa, kun ei tarvitse roudata itseään töihin, vaan voi vain lomailla :-)

3 kommenttia:

  1. Kuulostaa hienolta treeniltä ja joo oon samaa mieltä että porukassa tommoset treenit on todella kivoja. Oot tainnut tykätä olla Sinin valmennuksessa?

    VastaaPoista
  2. Ai niin vielä, tosi ikävää ettei kuvat siirry postaukseen. Hö. =)

    VastaaPoista
  3. Mie olen tykännyt tosi paljon. Treenit on monopolistuneet ja saaneet sisältöä ihan eri tavalla kuin itse pähkäillessä. Samon olen saanut luotua pohjaa tulevaa kesää varten ihan eri tavalla kuin ed. kautena. Ne pitkät pk-sauvakävelylenkurat rupeavat tuottmaan tulosta.

    VastaaPoista