tiistai 1. huhtikuuta 2014

Kovasta kevyeen


Kuvassa mnun harrastehuoneen seinän viereen jumineet rullat ylitsepääsemättömän vuoren takana. Kolme kuukautta nuo ovat tuossa levänneet, enkä vieläkään ole saanut itsestäni irti sen vertaa, että olisin testinyt ne. Ehkäpä lähiviikkoina!

Viime viikko oli kova treeniviikko, mutta samalla onneksi myös lomaviikko. Viiikko ei tuntunut yhtään kovalta, vaikka treenitunteja kertyi vähän yli 11 tunita (ohjelmassa 12 tuntia). Tosi mukvia treenejä viikko sisälsi ja huipentui sunnuntaina kolmen tunnin traineri-juoksu-traineri-juoksu treeniin. Treeni tuntui ensin ihan älyttömän kauheelta, mutta kun sitä rupesi pala palalta taas tekmään, niin itse asiassa fiilis parani koko ajan. Toiset traineri- ja juoksuosuudet olivat molemmat parempia kuin ensimmäiset. Treeniviikosta palautuminenkin on sujunut yllättävän nopsaan ja eilen oli jo pitelemistä itsessäni etten lähteyt jo johonkin suuntaan treeniä tekemään. Illalla piti ihan vähän kotona olevia käsipainoja helutella, ettei ihan hukkaan päivä olisi mennyt.
Tämä viikko onkin sitten kevyt viikko, treeniä vaivaiset 5 - 6 tuntia. Mitenkähän tämän viikon oikein saa kulumaan? No, olishan nuo rullatkin tuossa seinustalla kokeilua vailla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti