lauantai 16. helmikuuta 2013

Maaninkavaara

 

Luin Miika Nousiaisen Vadelmavenepakolainen kirjan blogihistoriani alkutaipaleella ja tykkäsin kirjasta kovin. Nyt vasta käsiini osui Nousiaisen kirja Maaninkavaara. Aivan älyttömän mukavasti ja humoristisesti kirjoitettu kirja, jossa käy vuoropuhelua isä Martti Huttunen ja tytär Heidi Huttunen. Juoksuun hurahtanut isä toimii tyttären juoksuvalmentajana. Kirjassa on tosi hauskasti huumorin keinoin otettu kantaa nykypäivän ja entisten aikojen juoksuun liittyvistä jutuista. Minä tykkäsin tästä kirjasta tosi, tosi paljon :)) Hykertelin ja välillä nauroin jopa ääneen kirjaa lukiessani. Muutama oikein osuva lainaus kirjasta.

Puhua olisi pitänyt, sitä minä välttelin. Meistä olisi pitänyt puhua. Meistä ja tulevaisuudesta. Minä olin tekijämiehiä. En minä puhetta vieläkään kaipaa, mutta olisi se mukavaa kun tuossa vieressä olisi joku, jolle olla sanomatta mitään kun oikein tiukka paikka tulee.

Vaimot ohjaavat miehisyyttä naistenlehden tarjoaman miehisyyden suuntaan. Ostavat miehille suunnatun ihonhoitosarjan ja tarjoavat Paasilinnan tilalle Paulo Colhoa. Sellaisen Sirkkakin minulle itseni kehittämiseen osti. En kehittynyt.

PS. Nousiaiselta on ilmestynyt v. 2011 myös kirja Metsäjätti, joka on otettava lukulistalle lähiaikoina.

3 kommenttia:

  1. Maaninkavaara on ihan huippu kirja! Kiitos haasteesta, tartun siihen lähipäivinä.

    VastaaPoista
  2. Joo, niin oli :)) Oletko lukenut Nousiaisen Metsäjätti kirjan?

    VastaaPoista
  3. En ole lukenut Nousiaisen muita kirjoja, mut pitää ottaa projektiksi.

    VastaaPoista