sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Viikon 8. treeniextrat

Eilisestä hiihdosta Pyhäsaareen ja takaisin jäi niin hyvä mieli, että ajattelin käydä suksimassa jäällä myös tänään. Mutta kun sunnuntai on minulla se perinteinen ja mukava uintipäivä! Eipä auttanut kuin tehdä kahden treenin päivä. Niinpä aamulla kävin ensin hallilla polskimassa tunnin verran ja plakkariin sain 2,1 km
- 500 m ru, vu
- 1000 m pullarilla (50 m hengitys oikealta, 50 m hengitys vasemmalta)
- 100 m laudalla potkuja
- 500 m ru, vu
Uinnin jälkeen nopsaan ruuan laittoon ja sitten jäälle! Tarkoitus oli hiihdellä rento noin tunteroinen ja 7,85 kilometrin lenkkiin (Koivuniemi - Hopeasaari - Vehkalahti - Koivuniemi) menikin aikaa 53 minuuttia. Latu ei ollut mitenkään hyvä hiihdellä ja paikka paikoin jäällä oli vettä / latu oli jäässä, joten hiihtovauhdilla ei pääse kehumaan.


Muut maininnan arvoiset viikon liikuntaextrat olivat TYKE:n välinejumppa maanantaina ja spinning torstaina. Myös viikon kaksi uintikertaa sai hymyn huulille, toinen nimittäin uitiin kokonaan kuntouimareiden seassa. Maanantain välinejumpassa oli kokeilussa muutama uusi väline kuten "vatsapyörä" kuminauhalla (kokeilin myös ilman) ja hulahulavanne painolla (oikeita nimiä en kerennyt tähän googlaamaan). Torstain spinning oli ihan huippu ja jo nyt sormet syyhyää seuraavalle spinningtunnille. Miten hyvää pyöräilytreeniä spinnu onkaan!!!

Tähän mennessä TYKE:n kokeiltuja lajeja ovat:
- kahvakuula x 2
- koripallo
- Han Moo Do - kamppailulaji
- salibandy x 2
- jooga
- juoksukoulu (teoriaosuus)
- jousiammunta
- kyykkä
- golf
- kirkkovenesoutu
- pilates
- vesijumppa
- zumba x 3
- vesijuoksu
- kuntosali x 2
- kuntopiiri
- hiihtokoulu (suksen valinta ja voitelu)
- lumikenkäily
- itämainen tanssi
- välinejumppa
- spinning

Tunteja kertyi 9 h 8 min elikkä ihan kiva summa, josta hiihtoa 2 h 45 min ja uintia 2 h 10 min. Luulin, että joudun pitämään perjantain treenittömän päivän lisäksi myös lauantain huilia, mutta tyttöjen saunailta ei muodostunutkaan niin raskaaksi kuin kuvittelin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti