keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Loma, loma, loma


Täällä kärvistellään aivan mahtavan upealla lomaviikolla. Maanantaiaamuna oli vuorossa kampaaja, jossa sain päähän lähempänä luomua olevan värin vaaleilla raidoilla. Tarkoitus olisi päästä tilanteeseen, jossa omaa "maantieväriä" vain raidoitettaisiin. Saapas näkee minkä näköinen pää tästä kehittyy?!?! Kampaajan jälkeen olikin hyvä lähteä heti hikoilemaan hiihdon merkeissä. Luisto oli mainio juuri ajetuilla laduilla, pidossa oli jonkin verran toivomisen varaa, mutta reilu 12 km tuli sivakoitua Repsikan ladulla ja aamupäivän kampauksesta ei suihkun jälkeen ollut jäljellä kuin muisto vaan. 


Tiistaina suuntasin aamulla vähän seiskan jälkeen uimaan. Ah´ sitä tunnetta, kun uusilla uintivarusteilla sai omaa treeniä vedellä ihan omaan tahtiin. Reipas tunti altaassa ja 2,5 km oli saalina tuosta aamusessiosta. Minä sitten tykkään uinnista ja aamutreenailusta yleensäkin. Päivällä kun aurinko paistoi täydeltä terältä suunnattiin karvaisen kanssa jäälle ulkoilemaan ja molemmat nauttivat sydämen kyllyydestä tuosta valohoidosta. Tiistai-iltana oli vuorossa TKE:n kuntotestaukset Vetreällä polkupyöräergometrillä, Tanita kehonkoostumustestillä ja kuntotestailuilla. Lähtötesti tehtiin huhtikuussa viime vuonna ja nyt testattiin projektin lopputestailut. Minulla oli jo alkutietojen mukaan huikeita muutoksia. Kirjoittelen tarkemman postauksen, kun saan lopulliset tulokset. 


Ja jotta ei menisi ihan yltiöpositiiviseksi tämä elo, niin pari viikkoa sitten rupesi vasen olkapää kipuilemaan. Minun oma diagnoosi oli uinnista tullut rasituskipuilu. Rupesin nimittäin tuossa vaiheessa olemaan altaassa reippaasti toista tuntia kerrallaan ja kauhomista tuli entiseen verrattuna puolet enemmän. Tänään kävin sitten hierojalla aukaisuttamassa koko kropan jumeja. Löytyi sieltä muitakin muikeita kohtia kuin tuo olkapää/käsi/niska. Hieroja antoi ohjeeksi ainakin venytellä lonkan koukistajia ihan kunnolla.


Ja ettei olkapääjumit olisi yksinomaa urheilun syytä, niin ehkä osasyynä jumeihin on myös nämä niin rakkaat käsityöt. Yleensä tähän asti olen malttanut tehdä yhden käsityön alta pois ennen seuraavan aloitusta. Mutta  nyt minulla on kaiken kaikkiaan neljä mielenkiintoista käsityöprojektia levällään!

3 kommenttia: