lauantai 2. marraskuuta 2013

Fifty Shades

 


Tämä naisille suunnattu eroottinen trilogia on ollut tammikuusta lähtien kirjahyllyssä lukemattomien joukossa odottamassa vuoroaan. Silloin tammikuussa luin Noran arvostelun kirjasarjasta ja ostin itselleni kirjat pokkariversiona. Syyskuussa otin kirjasarjan lukulampun alle ja kaikki kolme noin 600 sivun tiiliskiveä tuli luettua vähän yli kuukaudessa.


Ennen kuin rupesin lukemaan ensimmäistä osaa Sidottu, kävin lukemassa netistä useita arvosteluja / keskusteluja kirjoista. Arvosteluissa oli kahta eri koulukuntaa, toiset tykkäsivät täböllä ja toiset eivät sitten yhtään. Kirjasarjan sisältö pyörii seksin ympärillä. Tosin kirjasarjan läpi kulkee juoni punaisena nauhana, mutta juoni nivoutuu seksikohtauksiin, jotka on kuvattu tosi tarkasti. 


Englantilaisen E. L. Jamesin erotiikkaa tihkuva Fifty Shades-trilogia viattoman opiskelijatytön ja eristäytyneen nuoren miljonäärin hullusta rakkaudesta on ollut huima menestys maailmalla.

Eroottisen sensaatiotrilogian avaus - tämä on se kirja, josta kaikki puhuvat!Kokematon opiskelijatyttö kohtaa salaperäisen, viileäkatseisen miljonäärin. Heidän välilleen roihahtaa kiihko, joka mullistaa molempien käsityksen intohimosta. "Luotatko minuun?" hän kysyy yhtäkkiä. Sitten hän katoaa hetkeksi ja palaa luokseni kädessään hopeanharmaa silkkisolmio. "Laita kätesi yhteen.""Aivan omaa luokkaansa oleva, kuuma kirja-alan ilmiö sekoittaa toisiinsa Twilightin ja naisille suunnattun erotiikan. Jestas! Kirjan lukija saattaa hyvinkin ajaa bussipysäkkinsä ohi."- Entertainment Weekly

Fifty Shades on ilmiö, joka leviää naisten keskuudessa kuin kulovalkea! Lue trilogian hekumallinen osa kaksi.Kiihko ei sammu Anastasian ja Christianin väliltä, vaikka Anastasia kieltäytyy elämästä rakastajansa menneisyyden syntisten salaisuuksien varjossa."Aivan omaa luokkaansa oleva, kuuma kirja-alan ilmiö sekoittaa toisiinsa Twilightin ja naisille suunnattun erotiikan. Jestas! Kirjan lukija saattaa hyvinkin ajaa bussipysäkkinsä ohi."- Entertainment Weekly

Christian Grey on tottunut määräämään ja käskyttämään niin yhtiönsä johdossa kuin makuuhuoneessakin. Pystyykö hän tinkimään periaatteistaan, kun yhteinen tulevaisuus Anastasian kanssa on uhattuna?

 Lainaukset täältä


Kirjoittaja E L James oli osannut kirjoittaa minun mieleistä tekstiä, eikä kolmen tiiliskiven lukeminen kyllästyttänyt kertaakaan.

2 kommenttia:

  1. Mie kahlasin nuo alkuvuodesta! Ite tykkäsin! Veikkaan et joko noista tykkää tahi ei :)

    VastaaPoista
  2. Joo, sellaisen käsityksen minäkin sain kun luin arvosteluja ja keskusteluja noista kirjoista.

    VastaaPoista