sunnuntai 17. marraskuuta 2013

ViikonloppuEilen, oman treeniviikon viimeisen treenin jälkeen olin sopinut juniorin kanssa, että mennään syömään juhlalounas hänen 19 v. synttäreiden kunniaksi Amarilloon. Ajatuksena minulla oli syödä tuon burgerin päälle vielä Amarillon brownie-jälkkäri kahvin kanssa, mutta arvatkaa jaksoiko edes ajatella moista. Nimittäin edellisen kerran kun söin Amarillossa muutama viikko sitten, en jaksanut syödä tuota taivaallisen hyvää jälkiruokaa loppuun. Juniori söi urheasti alkupalan jälkeen tuon burgerin loppuun. Aivan mahtava masun täyte juhlan kunniaksi.
Ajelin kaupungilta kotiin ja ajatuksena oli ottaa ihan pienet tirsat ruuan jälkeen ja lähteä katsomaan Areenalle 12 h Yöjuoksun lähtöä. No, ajatukseksi lähdön näkeminen jäi, sillä heräilin tirsoilta vajaan kuuden tunnin unien jälkeen klo. 23.30. Herättyäni läksin Areenalle ja olin siellä puolen yön kantturoissa.


Areenalla yhden huoltopöydän takana istuivat koko yön huoltojoukoissa ollut Hanne ja Hanna-Riitta, joka oli tullut fiilistelemään Areenan tunnelmaa. Minun työpaikalta oli kaksi huimaa juoksemassa myös 12 tunnin urakkaansa, joten kannustettavia riitti.Hanne huolsi vuoden takaisella kokemuksella Tuulaa, Karia ja välistä Lauraakin. Jossain vaiheessa, kun juoksijan yllättää väsymys, kipu pään tyhjeneminen, rasitus yms. on hyvä, että huoltopöydän äärestä muistutetaan suolasta, juomisesta, energiasta ja välillä myös hieronnasta. Mahtavaa, kun joku jaksaa valvoa koko yön ja huoltaa juoksijoita. Minä läksin neljän paikkeilla kotiin jatkonukkumaan muutaman tunnin. Tänään onkin vuorossa lepopäivä. Ulkona onkin aikamoinen Eino-myräkkä, joten ulkoilu tuossa kelissä ei hirveästi kiehdo. Hyvä jos pysyisi pystyssä tuossa tuulessa ja tuiverruksessa! Toivottavasti tuuli tyyntyy kello viiteen mennessä, silloin nimittäin pitäisi piipertää tuohon vähän matkan päähän Party Lite-kynttiläkutsuille nautiskelemaan kauniista kynttilöistä ja illan emännän herkuista :)

4 kommenttia:

  1. Onpas mahtavan isot annokset teidän lautasilla, nam. =)

    VastaaPoista
  2. Olivat tosi isoja, ei tarvinnut haikailla jälkiruokaa tuon annoksen päälle :)

    VastaaPoista
  3. Oli kyl mukava nähhä sinnuu ja jutustella!

    VastaaPoista