lauantai 23. marraskuuta 2013

Tällä viikolla olen

 
...treenannut ohjelman mukaan ihan älyttömästi PK-määrää; sauvakävely-hölkkää, kuntosalia, uintia, kuntosalipyöräilyä, traineripyöräilyä, kaupunkipyöräilyä. Tehot ovat olleet ihan vain PK:n puolella ja sykkeitä / tehoja on tullut seurattua ihan urakalla. Huomenna on tiedossa ensimmäinen tehotreeni, kun teen valmistavan harjoituksen ensi lauantain Wattbike-kisoja varten.


...käynyt hierojalla, joka hieroi koko kropan. Jumisia kohtia löytyi joka puolelta kehoa. Hieronnan loppuvaiheessa nukahdin, kun jalkoja hierottiin sillä lailla lempeästi. Herätys ei ollut kaikista miellyttävin, kun takareiskat olivat aika juntturassa ja niitä hierottaessa heräsin kipuun. Yläkropan hieronta tuli varsinkin tarpeeseen. Kaikkien pyöräilyjen jäljiltä vasen rintaranka on kipuillut viikon ja aiheuttanut pientä epätietoisuutta. Eilen käytiin koutsin kanssa pitkä vuoropuhelu facessa ja se helpotti olotilaa huomattavasti. Samoin kuin tietty tuo hieronta.


...saanut töissä muutaman ihan kivan onnistumiskokemuksen. Alkuviikosta täytin yhden sähköisen hakemuksen ja loppuviikosta juhlittiin yhden urakan valmistumista. Ne ovat niitä oman työn mukavia iloa tuottavia asioita arkipuurtamisen keskellä.


...ollut koulutuksessa yhden päivän. Päivän antina oli monta ajankohtaista luentoa, alan näyttely, vanhoja ja uusia tuttavuuksia, pari jatkotapaamissopimusta ja yksi villasukka kärkikavennusta vaille valmiina :)


nähnyt joulupukin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti