keskiviikko 27. marraskuuta 2013

PyörärakkauteniRantakylän uimahallin kuntosalin vanha kuntopyörä
Tämä on rakkautta ensisilmäyksellä. Aloitin viime syksynä ajamaan pyörätreenin tuolla pyörällä aina ennen uintitreeniä. Keväällä tuli tehtyä niinkin, että kävin ensin uimassa ja sitten polkemassa tuolla pyörällä, ihan vähän niin kuin lajinomaisempaa treeniä :) Tänäkin syksynä minulla on ollut jo useampi yhdistelmätreeni niin, että käyn ensin polkemassa tuolla kuntosalipyörällä tunnin tai puoli tuntia ja sitten ei kun altaaseen toiseksi tunniksi treenaamaan uintia. Säätöjähän tuossa pyörässä ei ole kuin vastus 1 - 9 ja sitten polkemaan.


Crescent kaupunkipyörä
Minun yksi parhaimmista ostoksista ikinä on Crescent kaupunkipyörä. Tällä aloitin tämän kertaisen pyöräharrastuksen reipas vuosi sitten keväällä. Tällä kävin uskollisesti tekemässä pyörätreeniä eli ajelemassa aina 45 km pitkiä lenkkejäkin. Tässä ihanuudessa ei ole kuin 7-vaihetta, mutta pyörä on hyvä ja laadukas. Nykyisin ajelen melkein kaikki vapaa-ajan ajot tällä pyörällä elikkä kaikki matkat, jotka suuntautuvat keskustaan. Yksi huippu vakkarivaruste tuossa pyörässä on kiinteät valot <3 Nyt pähkäilen vaihdatanko nastat talveksi tuohon pyörään?Nishiki maantiepyörä
Tämän toisen ikioman pyörärakkauteni ostin alkuvuodesta ja keväällähän se pääsi tositoimiin maantielle. Tämäkin pyörä on ollut kyllä tosi hyvä ostos. Vielä kun saisi ostettua hyvät aika-ajotangot pyörään. Polkimien ja klossien kanssa meinasi alkukesästä mennä hermo, mutta kun vaihdoin toisen merkkiset polkimet ja klossit, niin sekin murhe hävisi. Myös lisävaruste, traineri, on osoittautunut oikein oivaksi ostokseksi. Muutama treeni on poljettu trainerilla joko koneen tai kirjan äärellä. Vielä on kokematta TV:n katselu polkien. Mutta sekin varmaan koetaan, kun olohuoneesta häviää yksi tuoli pois ja tämä kokonaisuus mahtuu sitten sinne paremmin.


Wattbike
Tämän syksyn ehdoton pyörärakkaus on Wattbike <3 Energyn Wattbiken päällä on tämän syksyn rankimmat hikitreenit tullut tehtyä. Ehdottomasti yksi parhaimmista treenilaitekokemuksista. Yhdet Wattbike-kisatkin on tullut kisattua ja homma jatkuu lauantaina Tampereen Wattbike-Cupin kisalla, jossa poljetaan 20 kilometriä. Tämä pyörä on jo teknisempi ja kimurantimpi poljettava. Täytyy miettiä vastus, jolla jaksaa polkea. Tosin vastusta voi säätää kesken ajonkin. Myös pyörän näyttö antaa monenmoista tietoa pyörittelystä, vauhdista, tehosta, kadenssista jne.

2 kommenttia:

  1. Ihana rakkaustarina kuvien kera! :)
    Kovasti onnea sinulle viikonlopun tulevaan kisaan! <3

    VastaaPoista