sunnuntai 3. elokuuta 2014

Joroisilta Kuopioon


Vieläkin hymyilyttää :-)

Joroisten jälkeen heti sunnuntaina laitoin ilmon Kuopion perusmatkalle. Enpä olisi sitä tehnyt enää seuraavana päivänä! Maanantaina oli jo pientä kurkkukipua, mutta menin kuitenkin palauttelemaan Lykylle uimalla ja vesijuoksemalla. Uitiin Karon kanssa yksi lämmittelylenkki märkkärillä ja sitten minä uin vielä puolitoista lenkuraa kisapuvulla. Tiistaina oli minulla jo päällä kesäflunssa ihan kuumeen kanssa. Työtilanne vaati töissä oloa, mutta muuten illat menivät tuolla viikolla nukkuessa.
Kuopion kisan uinti saattaa tapahtua ilman märkkäriä ja tänään teinkin yhdistelmätreenin uinnin jälleen kisapuvulla. Huomenna on vuorossa vielä uintia ja tarkoitus on uida jälleen ilman märkkäriä.


Minulla on ollut jo pitempään ongelmia oikean nivusen/pakaran kanssa. Olen saanut pidettyä sen jonkinlaisessa kuosissa hieronnalla, omilla toiminnallisilla liikkeillä ja rullailulla. Joroisten jälkeen tuo ongelmakohta on kipuillut. Kipuilun hoitoa on haitannut tuo flunssa. Vaiva pitkittyi, kun en yksinkertaisesti päässyt (jaksanut) tekemään kunnon palauttavaa treeniä. Lisäksi en ole uskaltanut mennä hierojalle juuri tuon flunssan takia. Joten tuokin vaiva on vielä isona kysymysmerkkinä Kuopion kisaan valmistuessa.
Ostin Joroisista uudet pyöräilykengät ja olen niitä nyt testinyt kahdella pyöräilyllä. Säädin taas klossien kiinnityksen kanssa, eikä klossien asento ollut ihan optimaalinen vielä tämän päivän pyöräilyssä. Pitää miettiä vielä, ajanko Kuopion kisan vanhoilla kengillä?


Olen myös ilmoittautunut Vaarojen maratonin 43 km retkisarjaan lokakuussa. Juoksu juostaan Kolin maisemissa, joten odotettavissa on haasteellinen juoksu. Nyt on tarkoitus aloittaa juoksun petraaminen ja maastossa juoksu. Kävin jo tällä viikolla harjoittelemassa mäkivetoja, jotka on tarkoitus ottaa ohjelmaan Kuopion kisan jälkeen. Kuopion jälkeen pitää myös käydä hierojalla hoidattamassa tuota kipukohtaa, unohtamatta omahoitoakaan. Treeniohjelmassa on onneksi Kuopiosta palauttavan viikon jälkeen totaalinollausviikko, joka myös toivottavasti edistää vaivojen parantelua.

2 kommenttia:

  1. Tiedätkö - juuri aamulla mietin, että onneksi en haksahtanut ilmoittautumaan Kuopioon kun tämä flunssa ei edelleenkään ole hävinnyt... sitkeää sorttia tämä joroislainen kesäflunssa. Mutta paranemista ja paljon tsemppiä sinulle kisaan!

    VastaaPoista
  2. Tosi pitkään kestää tosiaan tuo flunssa vai onko vastustuskyky niin heikoilla tuon Joroisen takia? Taitaa kuitenkin suurimmaksi kompastuskiveksi minulla muodostua tuo nivusongelma!! Katsotaan ja paranamista sinne suuntaan myös!

    VastaaPoista