maanantai 11. helmikuuta 2013

Lomaviikon treenailutLomaviikon treenailuihin oli ihan eri sävelet suunnitelmissa kuin mitä sitten toteutuma. Olin suunnitellut panostavani minulle uusiin, mutta sitäkin mukavammiksi lajeiksi muodostuneisiin uintiin ja hiihtoon. Ajattelin, että lomaviikolla käyn aamu-uinneilla sekä tiistaina että torstaina, jolloin uimahallissa on aamu-uintivuorot. Samoin suunnitelmissa oli useampi hiihtolenkki lomaviikolle.

Maanantaina kotikuntopiirin jälkeen hiihtolenkki 12 km Repsikan maisemissa. Tarkoitus oli hiihtää vielä yksi lenkura, mutta aikeeksi jäi. Luisto oli mainio, mutta pidossa oli hiukka ongelmia, joten aivan liian paljon jouduin tekemään käsillä töitä.

Tiistaina aloitin päivän sillä ihanalla aamu-uinnilla seiskan aikoihin. Uinti sisälsi
- 300 m alkuverra )ru, vu, su)
- 200 m laudalla
- 1000 m pullarilla
- 200 m laudalla
- 300 m lättäreillä
- 500 m vu
- 100 m ru
Yhteensä 2 500 m
Tiistai-iltana oli sitten vuorossa TYKE:n lopputesteinä 12 min pyöräergo, joka minulla muodostui 13 min mittaiseksi, kun maxsykettä ei saatu 12 minuutissa. Muut kuittailivat sakkoringistä, mutta testin pitäjä sanoi sen olevan kunniakierroksen.

Keskiviikkona olikin sitten vuorossa kokovartalohieronta, jonka seurauksena olkapää jätettiin jäähylle treenien muodossa. Keskiviikko sisälsi myös Wokkilounaan Hyve&Paheessa, jälkkärikahvit Houkutuksessa ja hieman sporttishoppailua H&M:stä. Liikennöinti kaupungille tapahtui talvipyöräillen.Torstaina pyöräillen tunnin bodycircuittiin ja takaisin. Sain myös käytyä vaihdattamassa pariston Polariin ja Karjalaisen etukortilla sain testauksen ilmaiseksi.

Perjantaina joutui sitten perinteiselle juoksulenkille taipumaan, kun ei uskaltanut hiihtämään lähteä olkapään takia. Mukava reilun tunnin lenkkihän siitä kehkeytyikin.

Lauantaiksi arvoin vielä hiihtoa, mutta onneksi sää oli hiihtoa vastaan ja teinkin sitten reippaan ja pitkä sauvakävelylenkin.Sunnuntaina kävin ensin polkemassa kuntosalipyörällä ja sitten menin uimahallin puolelle vesijuoksemaan ja tekemään vesijumppaa ja -venyttelyä. Katsoin haikeana uimariratojen puolelle, mutta fiksuna jätin uimalasitkin kotiin etten vain hairahtuisi uimaan!

Kaiken kaikkiaan laskuri näyttää 11 h 18 min 54 s treeniaikaa, josta kehonhuoltoa 1 h 40 min (hieronta ja venyttely). Tuntimäärä oli loistava, mutta sisältö olisi voinut olla hieman toisen lainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti