sunnuntai 25. toukokuuta 2014

PinkkiäTeam Elina Jouhkin hengessä ja väreissä on tehty useampi treeni viime viikkoina. HCR-kisareissulla minulla oli puikoilla pinkit villasukat ja lauantaiaamuna ennen kisaa neuloin itselleni pinkin hihanauhan. Hihanauha on ollut HCR:n lisäksi käsivarressani useamman maantielenkin aikana.


Tilasin myös Mainoskoholta roosanauhatarroja, jotka myös ovat jokaisella maantiepyörälenkillä muistuttamasssa tärkeästä asiasta, jonka eteen kisaan ja treenaan tämän kesän.


Avovesiuinnin korkkasin myös eilen pinkki uimalakki päässäni. Viriteltiin seuran äijien kanssa kanisterit uintireitin merkiksi Lykynlammelle. Äijät uivat omaan tahtiinsa ryhmässa ja minä vedin omaa treeniä omassa tahdissa. Mutta kylläpä vain oli paljon turvallisempaa uida, kun oli muitakin. Tänään olin Karon kanssa uimassa, kun hän teki elämänsä ensimmäisen märkkäriuinnin avovedessä. Kyllä vain vuodessa on saanut varmuutta ja uskallusta avovesiuintiin, niin ettei se enää niin kauhealta tuntunut.


Tänään ennen uintia juoksentelin kevyesti Lykyn poluilla Lidlistä muutama viikko sitten ostetuissa pinkissä paidassa ja mustissa sukissa. Nuo kompressia sukat / säärystimet eivät vain jotenkin sovellu minun jaloille. Tänäänkin piti polvisukan varret kääntää nilkkasukiksi. Rupesivat vain puristamaan ilkeästi polvitaipeesta.


2 kommenttia:

  1. Ihanan pinkkiä <3 Ja ennen kaikkea hyvän asian takia :) Oliko vesi kylmää?

    VastaaPoista
  2. Pinkki <3 Vesi oli tosi lämmintä lammessa. Sellainen pieni ja suojaisa lampi.

    VastaaPoista