torstai 1. toukokuuta 2014

#Team Elina Jouhki # Pink wheels


Minulle on tullut Syöpä-lehti äidin perintönä vuodesta 2003 lähtien. Katsoin tärkeäksi maksaa paikallisen yhdityksen jäsenmaksun jo senkin takia kun se oli äidille hyvin tärkeä hänen sairastuttuaan syöpään. Elin mukana, kun äitini sairastui syöpään ensimmäisen kerran, kävi läpi raskaat hoidot ja parani syövästä. Elin mukana myös kontrollivaiheet ja sen hetken kun syöpä uusitui ja hoitoja ei voitu enää antaa. Syöpä oli levinnyt niin pahasti. Mitään muuta ei ollut tehtävissä kuin odottaa hetkeä, jolloin ei äiti ei enää jaksanut taistella syöpää vastaan. Onneksi viimeinen vaihe ei äidillä muodostunut hyvin pitkäksi.
Tästä syystä liityin Team Elina Jouhkiin. Baba Lybeckin blogista luin teamin toimintaohjeistuksen ja laitoin viestiä, että haluaisin olla yksi teamin jäsenistä. Haluan omistaa harjoitukset ja kisat Elinalle. Lisäksi osallistuin rahallisesti keräykseen.

Seuraavaksi ote Baban blogitekstistä, jossa kerrotaan Elinan tarina:
Pyöräilijä ja triathlonisti Elina Jouhkin piti osallistua heinäkuussa 2014 Frankfurtin Ironman-kisaan. Tarkoitus oli tempaista isommalla porukalla vaaleanpunaisten pyöränrenkaiden avulla rintasyövän ehkäisemisen puolesta.
Rintasyövän ja leukemian sairastanut Elina sai kantasolusiirron Lucian-päivänä 2013 ja alkuvuodesta kaikki näytti hyvältä. Viikko sitten ilmeni kuitenkin, että leukemia on uusiutunut.
Tänään  Elina ilmoitti tiimille, että uusista kokeellisista sytostaateista ei löytynyt hänen leukemiaansa hidastavaa lääkitystä. Hän voi kuitenkin vielä hyvin ja on viettänyt ihanan päivän perheensä kanssa, metsässä kävellen.


TEAM ELINA JOUHKI TOIMII SEURAAVASTI:
- Omistamme kaikki harjoituksemme ja kisamme Elinalle
- Kannamme harjoituksissa ja ennen kaikkea kisoissa vaaleanpunaista käsinauhaa, jossa lukee tiimin nimi
- Pyrimme järjestämään kaikille tiimiläisille vaaleanpunaiset pyöränkumit
- Jaamme tietoa SPR:n kantasolurekisteristä http://www.veripalvelu.fi/www/34 ja Suomen Roosa Nauhan toiminnasta http://www.cancer.fi/roosanauha/ Jakakaa linkkejä ja tarinoita.
- Olemme perustaneet Team Elina Jouhki –keräyksen: http://oma.syopasaatio.fi/oma-kerays/aloita-keraeys.aspx?col=5-1200&v=20140424093809 Keräys jatkuu 13.12.14 asti. Osallistukaa ja jakakaa linkkiä niin paljon kuin ikinä pystytte. Kehottakaa yhteistyökumppaneita osallistumaan keräykseen.
- Järjestämme toukokuussa yhteislenkin tiimin jäsenille Pääkaupunkiseudulla


Haluan haastaa kaikki blogini lukijat Team Elina Jouhkin keräykseen sekä liittymään SPR:N kantasolurekisteriin!
 

2 kommenttia:

  1. Pikkulinnut lauloivat, että posti tuo tullessaan vaaleanpunaiset villasukat paleleville varpailleni lämmikkeeksi. Kiitos ihanasta ajatuksesta ja kauniista blogitekstistäsi. Tervetuloa mukaan #TeamElinaJouhki:iin! <3 Halaus, Elina

    VastaaPoista
  2. Kiitos, että saan olla mukana näin tärkeässä asiassa. Toivottavasti pinkit villasukat lämmittävät sekä mieltä että varpaita <3

    VastaaPoista