perjantai 21. joulukuuta 2012

Joulun aikaan


Paikallinen sähköyhtiö laittoi toimistonsa pihapuuhun 3600 kpl led-lamppuja, jotka loistavat joka ikinen työaamu ja -ilta, kun ajan siitä ohi työmatkalla.. Ledit loistavat kuin pienet tähdet.


Marraskuun loman aikana kuivatin oman työhuoneen ikkunalle vihdoin ja viimein kasvatetun kukkasen pelkäksi varreksi. Sitkeän kastelun ja toiveiden seurauksena kukka rupesi kasvattamaan uusia, tuoreita, vihreitä versoja. Nyt toivon kädet kyynärpäitä myöten ristissä, ettei se kuole lopullisesti tällä joululomalla.


Sain yhteistyökumppanilta joulupaketin, jossa oli suklaisia kanelimanteleita. En ole koskaan maistanut mitään yhtä hyvää!

Tällä viikolla monena aamuna taivas oli ihan oranssina auringon noustessa. Tänään on talvipäivänseisaus ja aurinko paistoi tosi kauniisti pienen hetken päivällä. Pakkasta tosin oli reilut kaksikymmentä astetta. Tästä alkaa kilpajuoksu kohti kesää, valoa, aurinkoa ja lämpöä. Tosin ennen sitä levätään pitkät joulun pyhät. Ehkä saadaan myös hieman enemmän lunta näille leveysasteille, jotta päästään ihan oikeesti hiihtämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti