sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Viikon 49 treenailut


Ma: illalla kotikuntopiiri (vatsat, käsipainotreeni, lankut, venyttely) 45 min + punnerrukset
Ti: illalla juoksu 59 min, 8,4 km
Ke: illalla uinti 15 min, vesijuoksu 15 min, uinti 15 min, yht. 45 min
To:aamulla punnerrukset, illalla kotikuntopiiri (vatsat, käsipainotreeni, venyttely) 45 min
Pe:  punnerrukset + muutoin lepo
La: aamulla juoksu 1 h 9 min, 9,2 km (ks 142, maxs 181)
Su: aamulla uinti 45 min + kuntosalipyöräily 45 min
juoksu 2 h 8 min,  uinti 1 h 30 min (sis. vesijuoksun), lihaskunto 1 h 30, pyöräily 45 min,  yhteensä 5 h 53 min


Kokonaistuntimäärä jäi hieman heikonlaiseksi viime viikon liikunnoissa. Yksi ylimääräinen vapaapäivä olisi mahdollistanut suuremman tuntimäärän, mutta kelit eivät oikein suosineet. Pakkanen paukkui itsenäisyyspäivänä siihen malliin, etteivät ulkoliikunnat tulleet kysymykseen. Viikon toista juoksulenkkiä tuli kyllä meinattua useampana päivänä, mutta lauantaina se vasta onnistui. Silloinkin tiet ja kevarit olivat auraamatta ja lenkki olikin yhtä pöpperössä painamista. Sain sitten kuitenkin pituutta ja kestoa lenkkiin, kun tein vielä loppuun ylimääräisen ketunlenkin. Keskiviikon uinti muodostui taas sellaiseksi tempoiluksi. Kuntouimariradat olivat aluksi ihan tupaten täynnä ja läksin siitä vähän väljemmälle vesijuoksuradalle. Sitten kohta kuntouimareita ei ollut ainuttakaan ja minä tikkana taas radalle. Siinä vaiheessa vain stressi ja muu väsymys olivat sellaista luokkaa, että ei enää hotsittanut vaan läksin kotiin.
Sunnuntain uinti olikin sitten taas niin "ihanaa" :) Sain ihan ikioman radan, jossa treeni kulkikin tosi hyvin. Uinnin jälkeen menin vielä polkemaan kuntosalipyöräilyn. Olen aikaisemmin tehnyt ensin pyöräilyn ja sitten uinnin, mutta ehkä on parempi tehdä nämä toisin päin. Kahden tunnin uimahallivuoro ei vaan mahdollista kauhean paljon pitempiä osioita. 
Punnerrushaaste eteni 4. viikon ohjelmalla. Tein punnerrukset maanantaina, torstaina ja perjantaina. Punnerrukset etenivät seuraavasti: 12, 14, 11, 10, max (väh.16) 20 - 14, 16, 12, 12, max (väh 18) 23 - 16, 18, 13, 13, max (väh. 20) 21. Tänään olikin sitten tasotestin vuoro ja punnersin 26 kertaa. Sillä tuloksella ei irtoa paikkaa 5. viikolle, joten 4. viikko menee uusintaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti