sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Juhannustreenit


Nyt ne on asennettu, lisätangot ja mittari pyörään. Koutsin avustuksella aloitettiin mittarin asennus maanantaina ja sitten pähkäilin itse osien asennuksen loppuun. Pientä säätöä tuo langaton asennus vaati antureilta ja sainkin sen sitten toimimaan kokonaisuutena torstaiaamuna. Kadenssitoiminto toimi jo aikaisemmin, mutta nopeusanturi ei. Treenikalenteriin oli minulle merkitty juhannusaatto ja tämä päivä eli sunnuntai lepopäiviksi. Juhannusaatosta täytyy tehdä julkinen tunnustus tänne bittiavaruuteen. En malttanut millään olla käymättä kokeilemassa pyörän mittarin toimintoja. Aattoiltana läksin sitten ajelemaan Joensuun Pyöräilijöiden tempolenkkiä ajatuksena, että ajan ihan vain hissukseen. Mutta kun lenkuran alkuun pääsin, niin enhän malttanut ihan hissukseen mennä vaan pitihän se testata noin suunnilleen mikä aika siinä ajaessa menee. Minulla on nimittäin muutaman viikon päästä tempoajo treenikalenterissa!Lykynlampi on muodostunut tämän kesän yhdeksi mukavimmista treenipaikoista. Ohjatut Lykynlammen porrastreenit ja Lykynlammen avovesiuinti ovat osasyynä tähän paikan valintaan. Tuonne Lykynlampeen on meidän tri-seuran miehet käyneet laittamassa uintiradan, joka on 280 m pitkä kolmiolenkki (punaiset kanisterit ja laituri). Laituri on tosi mielekäs paikka pukea märkäri päälle ja muutenkin lammen aallokko ei muodostu tuulellakaan kovaksi. 
Tällä viikolla kävin Lykynlammella torstai-iltana tekemässä pelkän uintitreenin ja eilen tritreenin. Ilmoittauduin Voimarinteen sprinttin, joka on kahden viikon päästä. Voimarinteen sprintti muodostuu 300 m uinnista, 20 km pyöräilystä ja 5 km juoksusta. Eilen tein Lykynlammella treenin, joka muodostui 560 m uinnista, 27 km pyöräilystä ja noin 6 km juoksusta. Tuon matkan uinti meni ihan kivasti. Pyöräily meni myös olosuhteisiin nähden Ok, mutta juoksu olikin sitten yhtä tuskaa. Lämmin helteinen keli ja pyöräilyn jälkeinen jalkojen totaalijumi ei antanut armoa juoksun mielekkyyteen!

 
Eilen iltapäivällä kävin himppasen makoilemassa läheisellä uimarannalla nautiskellen valkoapiloiden tuoksusta, auringosta ja Magnumista. Tänään lepopäivänä pitäisi aloittaa erittäin hyvin ja pitkään suunniteltu suursiivous ikkunoiden pesulla...en tykkää yhtään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti