keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Omavalmentaja


Tänään on ollut positiivisen jännityksen täyttämä päivä. Olen ihan täpinöissäni. Nimittäin pidettiin ensimmäinen palaveri minun uuden valmentajan kanssa :) Nimi on jo sopparissa ja seuraavat neljä kuukautta minua valmentaa Sini. Sinillä on oma firma Sinistä Suorituskykyä ja lajitietämystä löytyy hurjasti mm. hiihdosta, juoksusta, pyöräilystä, kahvakuulailusta. Sini pitää täällä Joensuussa ulkoilmatreenejä, HC-treenejä, kahvakuulatreenejä ja porrastreenejä. Hikisiä HC- ja porrastreenejä on jo muutama takana ja toivottavasti monta vielä edessä.

Kuva täältä
Olen niin innoissani, kun minun treeniohjelman tekee jatkossa ammattilainen. Juoksussa ja pyöräilyssä saan varmaan ihan huippuvalmennusta. Ihan muutaman ajan päästä pääsen ensin juoksun tasotesteihin ja sitten pyöräilyn. Näitä olen haikaillut jo ajat sitten täällä blogissakin. Tosi hienoo, että pääsen testaamaan itseni molemmissa lajeissa ja saan tietooni todelliset sykealueet. Treeniohjelma tulee monipuolistumaan muutenkin erilaisten oheis- ja lajiharjoitteiden myötä. Odotan niin mielenkiinnolla tulevaa :))

4 kommenttia:

 1. Upee juttu! :) Kyllä nyt varmasti taas riittää uutta intoa treeneihin. :)

  VastaaPoista
 2. Olen niin innoissani, että....
  Uusia, monipuolisempia treenejä ja neuvoja juoksuun ja pyöräilyyn sekä treeniohjelmaan :))

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa!

  Lääkäri tänään sano, et jonkun ois hyvä tsekata meikän juoksutekniikkaa, mahtaakohan Sini tarjota semmosta palvelua???

  VastaaPoista
 4. Kyllä luulen, että sellaistakin palvelua löytyy. Tsekkaa Sinin tiedot tuolta hänen blogista Sinistä Suorituskykyä ja soita ihan rohkeesti. Sini on tosi mukava ja helposti lähestyttävä ihminen :)

  VastaaPoista