lauantai 25. tammikuuta 2014

Uinnin hurmaa

 

Viime viikonlopun uintiopetuksesta johtuen tällä viikolla oli buukattu treenikalenteriin kaksi uintitreeniä tiistaina ja tänään lauantaina. Tiistaina meinasi epäusko saada vallan, kun meidän olisi pitänyt sopia tekemään omaa tekniikkatreeniä Karon ja Hannen kanssa seuran seitsemän uintiatleetin kanssa samalla radalla. Onneksi he siirtyivät osaksi aikaa viereiselle mastersien radalle, niin kerettiin tekemään jonkin aikaa omaa tekniikkatreeniä. Loppuaika menikin sitten uidessa kiireesti "junan" alta pois, kun atleetit vetivät omaa treeniään.

 
Loppuviikosta laitettiinkin sitten sähköpostit suihkimaan ja saatiin Hannen kanssa aikamoinen sähköpsostimaraton aikaiseksi. Lopputuloksena oli oma "hitaiden" tunnin vuoro lauanatai-aamupäivään. Se sopi meille enemmän kuin hyvin. Tänään mentiin sitten hallille, eikä meitä hitaita ollut kuin Hanne ja minä. Saatiin ihan rauhassa tehdä tekniikkadrillejä.Tilattiin tuollaiset Päivin ehdottamat etusnorkkelit ja tänään tutustuttiin niihin ihan perin pohjin. Vartalon kierrot, myyräuinti, käsivedot, pään asento - uintiharjoitteet onnistuivat tuon snorkkelin avulla erinomaisesti. 


Vapariuinnin potkuharjoitteet tulevat olemaan myös jatkossa ohjelmassa!!! Eikö niin Päivi? :)  Potkut eivät vain tahdo lähteä pakarasta! Treeniä, treeniä, treeniä.....


Sini-koutsi tuli toipilaana radan reunalle kuvaamaan meidän uintia ja antamaan ohjeita tekniikkaan. Minun pitää keskittyä uinnin tekniikassa:
- vartalon kiertoon
- pään asentoon
- potkuihin 
- käsivetoon
Mahtava treeniviikko takana ja niin onnellinen olotila kaikesta, mitä tämä treenailu on tuonut tullessaan :) :) :)

Kuvat Hannen kamerasta, KIITOS!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti