perjantai 3. tammikuuta 2014

Vuoden eka treeni


Aloitin tämän uuden vuoden 2014 Wattbike-treenillä Energyllä vuoden ensimmäisenä päivänä. Nämä blogitekstit tulevat hieman viiveellä, sorry! Laitoin ekaa kertaa päälle myös joulukuun Wattbike-kisoista Keravalta ostamani kaksiosaisen pyöräilyasun. Tuli ihan pro tunne, kun astelin Wattbike pyörän luo tuossa asussa.  Kylläpä olikin hyvän tuntuinen pyöräilyasu :)


Wattbike-treeniin pitää aina säätää pyörää omien mittojen mukaan ja vaihtaa omat polkimet. Onneksi se alkaa olla jo rutiinia :) Joskus vain polkimet on niin tiiviisti kiinni, että ei jaksa itse vääntää niitä auki. Mutta onneksi ollaan kuntosalissa, josta aina joku iso bodymies löytyy vääntämään jakoavaimella polkimen auki. Kun aloitin tämän säätöhomman huomasin pyörän ohjaustangossa lapun, jossa luki Anne. Hymyn karehan siinä jo nousi huulille :)


Ja kun luin yllä olevan viestin, niin ei voinut kuin hymyillä lisää. Sini-koutsi oli tehnyt vuoden 2013 viimeisen reenin Wattbikellä ja minä vuoden 2014 ekan. Kyllä pyörä oli vuoden vaihteen hyvissä käsissä. Viesti oli niin ihana tsemppiviesti, että eipä treeni voinut huonosti mennä.


Treeni sisälsi alkuverran jälkeen kymppikilsan vedon, jonka jälkeen oli 10 minuutin palauttelu. Sen jälkeen vedin vielä viiden kilometrin vedon, jonka jälkeen loppuverran. Tämä oli ensimmäinen valmistava treeni Espoon tammikuun kisaa varten. Ihan oli taas mukava tunne ja punaiset posket pyöräilytreenin loputtua. Vitsi minä tykkään niin tästä pyöräilystä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti