lauantai 11. tammikuuta 2014

Vkl


Tähänastisen elämäni raskain työviikko takana! Viikonlopun selvä agenda on rentoutuminen ja ajatusten irti päästäminen työstä, joka on tosin aika vaikeaa. Yksi konkreettinen yritys ja ehkäpä osittainen onnistuminenkin oli tämän päivän lenkki Pyhäselän jäällä. Aurinko näyttäytyi monen monen viikon jälkeen ilahduttamaan ulkoilua.


Minä hiihtelin melkein paljaalla jäällä vanhoilla kuomilla. Jäällä kävi aikamoinen puhuri, mutta aava Pyhäselän järven jää antoi perspektiiviä tähän päivään. Paljon muuta ei tässä mielentilassa jaksanutkaan.


Kaverina jäällä minulla oli karvainen. Paljas jää oli aika ajoin tosi haasteellinen hänelle. Äkkikäännöksen jälkeen tämä minun iäkäs papparainen makasi jäällä ihan "rättinä". Ilkeä mamma vie toisen noin vaativalle baanalle. Onneksi karvainen pysyi tänään mamman vauhdissa ja makaa nyt tosi väsyneenä sängyssä. Toivottavasti ensi yönä Nukku-Matti viskaisi oikein aimo annoksen unihiekkaa minun päälleni.


3 kommenttia:

 1. Voimia Anne!! <3

  Oliko jäällä luistelijoita? Nythän ois ollu varmasti ihana luistella luonnon jäällä vkonlopun aikaan kun lunta ei vielä tullut :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos <3 Joku meni siellä etäämpänä aika haipakkaa, kun tuo tuuli oli aika voimakas. Kylläpä olisi ollut mukava viipottaa, kun olisi ollut retkiluistimet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana ois viilettää tasasella luonnonjäällä, ai että! Toivotaan, että suksella päästäs kuitenkin vielä kokemaan se tänä talvena ;)

   Poista