torstai 30. tammikuuta 2014

PK 2 kauteen


Maanantaina suihkastiin käyntiin PK2-kausi. PK1-kausi on taputeltu ja pohjat on luotu pitkillä pienitehoisilla treeneillä. PK2-kausi aloitettiin leppoisasti palauttavalla viikolla, joka sisältää peräti kolme lepopäivää! Tiistaina EA-koulutuspäivän jälkeen ajelin kotiin, kun aurinko oli laskemassa. Kalenterissa oli hiihtoa tunteroinen, niinpä minä pakkasin päälleni vähän enemmän vaatetta ja suunnistin vanhoilla maitokauppasuksilla Pyhäselän jäälle hiihtämään. Reippaan tunnin sain kulutettua kun työntelin tasatyöntöä, luistelin ja hiihdinkin pienoisilla latu-urilla aavalla järven selällä. Tämä viikko on ollut aika kylmä eikä tiistainakaan lämmintä ollut, mutta onneksi sain liikettä kuitenkin sen verran aikaiseksi ettei kylmä päässyt yllättämään.


Keskiviikkona oli sitten vuorossa ensimmäinen voimakestävyys kuntosali, joka ihan himppasen jännitti. Mutta eipä tarvinnut paljon jännittää, kun sai lisätä painoja ja ruveta ihan oikeasti tekemään liikkeitä. Salilla minua katsottiin hieman pitkillä, kun piti ihan pikkasen jo ähistä viimeisissä sarjoissa. Reilun tunnin salitreenin jälkeen kävin tekemässä puolen tunnin loppuverran vesijuosten.


Nyt on kaksi päivää pelkkää lepoa. Tänään olen vain tankkaillut ja huomenna on vuorossa talkookirjurointi lentopallopelissä. Sitten lauantaina päästään jo tositoimiin, jota odotankin ihan innoissani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti