keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Jäällä, jäällä, jäällä.....

 

Supertreeniviikonlopun jäljiltä on kroppa ollut hieman hellänä paikasta jos toisestakin. Mutta mikään ei ole saanut minua pysymään poissa järven jäältä, koska kelit ovat vaan olleet aivan mahtavat. Yöpakkasia on pidellyt reippaasti eikä päivälläkään ladut pehmene liikaa. Maanantaina kävin hiihtämässä reippaan kaksi tuntisen tutuilla laduilla.


Tiistaina oli "pakko" lähteä juoksulenkille, koska kuukauden päästä minulla on edessä se HCR!!!! Laitoin Icebugin nastat jalkaan ja suuntasin aamusta järven jäälle höntsäilemään. Aivan mahtava puolitoistatuntinen hurahti kuvissa olevilla baanoilla. Näillä nurkilla ulkoillaan tosi paljon jäällä kävellen ja ne baanat, joita myöten oli eniten kävelty kestivät hyvin juoksun. Yksi väli oli sellainen, että pinta petti ja se piti mennä kävellen. Muutenkin vedin lenkin välillä palautellen reippaasti kävellen. Kilometrejä kertyi yllättäen reilu 12.


Illalla vielä karvaisen ja kameran kanssa reilu tunnin lenkki samoilla baanoilla. Bongailin aamupäivästä tekemiäni Icebugin jälkiä ja ikuistin yhden kameralla. Hassun näköinen jälki oli jäänyt, aivan kuin varpaat olisivat olleet paljaana (jokainen varvas erottuu!).


Tänään en vieläkään raaskinut pitää lepopäivää, vaan jää kutsui edelleen. Tänään tuli hiihdeltyä vähän etäämmällä ja uusilla urilla. Käväisin hiihtäen Pyhäsaaressa ja sitten loppuun vielä ketunlenkki Hopeasaareen. Lenkurasta muodostui maanantain hiihdon kaltainen treeni. Muutaman minuutti yli kahden tunnin ja kilometrejä reilu 22. Ihan perussykkeillä mentiin ja hiihdot jäällä ovat muodostuneen yläkropan treeniksi, koska suksissa ei ole pitoja ja jäisillä laduilla on parempi painattaa tasatyönnöin. Olen hiihtänyt kaikki jäähiihdot vanhoilla Rossignoleilla.
Naamassa on mahtavat rusketusrajat aurinkolasien ja hatun korkeudella, tosi hassun näköistä :)))

2 kommenttia: