tiistai 9. huhtikuuta 2013

VikatikitHelmikuussa minua rupesi uimahalliuintien jälkeen vaivaamaan jokin allerginen rektio, aivastuttaa ja nenä vuotaa. Sitä kestää yleensä noin vuorokausi uinnin jälkeen. Minulle suositeltiin kokeilemaan vaivaan jotain allergialääkettä sekä sarvikuonoa nenän huuhteluun. Eilen kävin apteekissa ja mukaan lähti Lastin-lääke allergiseen nuhaan ja aivastuksiin. Tänään kokeilin tuota lääkettä, mutta sanottavaa helpotusta ei tuo lääke antanut. Seuraavaksi kokeiluun pääsee sarvikuono kunhan saan ostettua suolaa meidän talouteen, jotta sarvikuono saa oikean seoksen vettä ja suolaa.


Epätasaisella (=jäällä) alustalla kävely ja juoksu on aiheuttanut vanhan vaivan ilmaantumisen vasempaan polveen. Polvessa on jokin lentopalloaikuinen vaiva, joka kipuilee silloin tällöin. Viikolla tehty juoksu ja useampi pitkä lenkki karvaisen kanssa jäällä aiheuttivat vaivan polveen. Kipuilua tuntui lauantain juoksulenkillä ja sunnuntain uinnissa. Apteekista lähti mukaan tuollainen polvituki. En tiedä, tulenko käyttämään tukea, mutta onhan se nyt takataskussa jos polvi vielä äityy kipeämmäksi.


Viime viikon kaupunkireissun tuliaisena viimeisenä esittelen ostamani vastuskuminauhan. Kuminauha on tulossa aktiiviseen käyttöön kotikuntopiiriin liikkeisiin. Mutta onhan kuminauhalla myös olkapäitäkin vahvistava vaikutus. Olkapääkipuilu on ollut viime aikoina vähäisempää. Joku uintiliike aiheuttaa ohimenevää kipua olkapäässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti