maanantai 1. huhtikuuta 2013

Triathlonleiri


Minä vietin elämäni ensimmäisen liikunnallisen pääsiäisleirin Pajulahdessa, jossa oli triathlonjunioreille ja kuntoilijoille järjestetty treenileiri. Aivan huikea kokemus olla asiantuntevien ohjaajien opissa. Perjantaina ajelin täältä Pajulahteen ja iltapäivällä alkoi ohjelman mukainen treenailu ja luennot. 


Perjantain luennolla saatiin vinkkejä vuosisuunnitelman laatimiseen ja sisältöön. Lauantai-iltana päästiin tekemään vuosisuunnitelmaa ryhmätyönä. Meitä kuntoilijanaisia oli neljä ja laadittiin keskimäärin kaikille sopiva treenimäärien ja -lajien vuosisuunnitelma.
Pe29.03.2013
- Spinning   1:07:02  
- Kuntopiiri/Kuntosali   1:10:00  
La30.03.2013
- Kuntopiiri/Kuntosali       1:20:16      
- Uinti 1.2km 1:05:00  
- Spinning   1:00:10  
- Juoksu 4.0km 0:31:58  
Su31.03.2013
- Kuntopiiri/Kuntosali   1:12:01  
- Uinti 1.3km 1:05:00

Treenien suhteen minun pyöräilytreenit jäivät hieman torsoksi, kun en ottanut kiituria mukaan. Säätämiseksihän se olisi mennyt, kun ei pyörän säädöt eikä kengätkään ole vielä iskuvalmiudessa :( Minä spinnailin, kun muut tekivät pyörätreeniä perjantaina ulkona ja lauantaina hallissa trainereilla.
Uinnissa ja juoksussa saatiin hyviä tekniikkavinkkejä ja uinnissa ihan kädestä pitäen yritettiin hinkata tekniikkaa taloudellisemmaksi ja tehokkaammaksi. Lihashuoltoa, jumppaa ja voimatreeniä päästiin kokeilemaan ihan käytännössä ja kroppa kiittää! Tehotreenistä ja tyynystä meinasi niska jumahtaa totaalisesti sunnuntaiaamuna, mutta siihenkin sain ronskia hoitoa ja jumit avautuivat.


Treenileiri oli niin intensiivinen, että repussa ollut kamera sai olla ihan rauhassa eikä minulla ole yhtä ainutta valokuvaa paikan päältä. Valokuvaus kävi muutaman kerran mielessä mutta ihan väärään aikaan. Treenit ja luennot olivat niin mukaansa tempaavia, että muut asiat eivät häirinneet viikonlopun teemaa. Tykkäsin satasella tästä mahdollisuudesta osallistua leirille.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa tosi hyvälle! Loistava tapa viettää pääsiäistä!! :)

    VastaaPoista
  2. Se oli ja onneksi uskaltauduin leirille, vaikka aluksi jänskättikin :) Triporukka on kyllä huippua!

    VastaaPoista