maanantai 1. huhtikuuta 2013

Torkkupeitto III


Eilen valmistui juniorin torkkupeitto elikkä väripommi. Ihan näin pääsiäisen kunniaksi keltaista, vihreää ja oranssia. Minä tykästyin lopputuloksen värimaailmaan :) Antaa mukavaa pirteyttä, iloa ja valoisuutta.
Lanka torkkupeitossa oli Novitan Raitaa ja yksivärisenä lankana palojen reunassa ja palojen yhteen liitoslankana Novitan 7-veljestä keltainen lanka.


Yhteen isoon isoäidin neliöön virkkasin kaksi kerää Novitan Raita lankaa (150 g/kerä). Onkohan Novita ruvennut säästämään, kun nyt kaksi kerää ei riittänyt täyteen 30 pylväskierrokseen niin kuin torkkupeitto I ja torkkupeitto II?  Tässä työssä jätin kierrokset 29, mutta virkkasin jokaisen palan reunaan yksivärisellä keltaisella kaksi kerrosta normaali silmukoilla.


Liitin palat toisiinsa virkkaamalla keltaisella langalla. Koko peiton ulkoreunaan virkkasin vielä kaksi kerrosta normaalisilmukoilla.


Karvainen testasi uuden peiton eilen illalla. Alla oli torkkupeitto I ja päällä uusi juniorin torkkupeitto III. Uni maistuin hyvin torkkupeittojen välissä :)))

4 kommenttia:

 1. Ihana torkkupeite,mikäs hauvelin on se alla loikoilla ♥

  VastaaPoista
 2. Värit ovat suorastaan riemastuttavia!

  Kiitos esittelystä, Anne.<33333

  VastaaPoista
 3. Juniori levitti peiton sängylleen ja joka kerta, kun katse kohtaa sen ei voi muuta kuin hymyillä. Iloisen värinen torkkupeitto tuo iloa jokaiseen päivään :))

  VastaaPoista