keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Kuulaa


Viime viikon lauantaina kävin paikallisessa Prismassa ostamassa maastojuoksukengät ja siinä kahvakuulapöydän ohi kulkiessani bongasin sellaisen kuulan, jota olin hvitellut. Tosin ennen eilisen ohjattua kuulatreeniä duunasin kuulaa ja otin sen ympäriltä vaalean vihreän muovin pois. Sain tuollaisen mörtsin mustan kuulan. Jos joskus tielleni osuu oikeanlaista spray-maalia, tarkoitus olisi duunata kuulaa vielä vähän lisää.
Koko kesän Sini-koutsi on pitänyt Ylämyllyn K-marketin pihassa kahvakuulatreeniä, joissa on käynyt porukkaa pilvin pimein. Eilen vihdoin ja viimein minunkin treenikalenteriin mahtui kuulailutreeni. Olipas hapokas treeni :) Tänään habat ja keskivartalo kiittävät, ihan urakalla!


Tänään pitkän työpäivän päälle kävin tekemässä juoksuverrojen väliin koordinaatioita ja vetoja. Vakkaripaikaksi on muodostunut Penttilänrannan jätemäen ympärillä kiertävä kevari. Siellä on jo useamman kerran tehdyt rajaviivat maassa, jossa koordinaatiot ja vedot on kiva tehdä. Eikä tuolla suunnalla ole paljon ohikulkijoita ihmettelemässä minun omituisia liikkeitä.

2 kommenttia:

  1. Ärreet ol kuulareenit kyllä! Miula kanssa vatsat, kyljet ja käsivarret huutaa niin hoosiannaa jotta ei mittään järkeä =D

    VastaaPoista
  2. Eilen tuon juoksun jälkeen rupes tuntumaan muuallakin kuin vain haubereissa. Ihan koko kädet olivat kipeet ja samoin vatsalihakset. Lauantaina Lykyllä lissää hapotusta... :)

    VastaaPoista