keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Tuhansien aamujen talo


Eilen sain luettua Tuija Lehtisen Tuhansien aamujen talo-pokkarin. Tämä oli yksi Noran vinkkaama kirja. Nora on käynyt itse armeijan ja kirjoitti kirjasta arvostelun blogissaan. Jos olisin lukenut kirjan ilman Noran arvostelua, en varmaan olisi osannut pohtia asioita armeijan näkökulmasta. Vaikka  kirjan sisältö olikin minulle täyttä viihdettä muuten, niin joitain asioita mietti syvällisemmin., koska minua kiehtoo jollakin lailla tuo armeijamaailma. Olisin varmaan käynyt armeijan, jos se olisi ollut mahdollista silloin ennen vanhaan. Onneksi on voinut paikata tätä halua käymällä työn puolesta Maanpuolustuskursseilla.

2 kommenttia:

 1. On totta, että kirja oli pääasiassa viihdettä. Mutta on siinä varmasti hieman erilainen lukukulma, kun pystyy peilaamaan asioita oman kokemuksen pohjalta. Hyvä, että sain ammennettua lukukulmaa ja ajattelemisen aihetta myös sinulle. :)

  Armeijaan meneminen on ollut yksi elämäni parhaista valinnoista (, vaikka en ole kyllä kovin huonoja valintoja vielä tähän päivään mennessä tehnytkään) ja olisi hienoa, jos pystyisi pitämään armeijan osana elämää vielä nykyäänkin. Vapaaehtoiset maanpuolustuskurssit ovat erinomainen tapa osallistua, kun vaan ehtisi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan vielä kerran vinkistä ja muistahan kirjoitella blogiisi kirja-arvosteluja lisää :)

   Poista