lauantai 21. joulukuuta 2013

Joulujuoksu 2013


Muutama viikko sitten ilmestyi fb:iin kutsu Joensuun Joulujuoksuun 2013. Ihanaiset naiset olivat saaneet idean järjestää täälläkin päin tuollainen Hyväntekeväisyysjuoksu. Kaskikymmentä eeroa Pelastakaa Lapset-tilille ja sillä saadaan järkättyä lapselle yksi päivä sijaisperheessä. Lahjoitus hyvään asiaan ja samalla saa tehtyä itse pitkän treenin. Sini-koutsi olikin kirjannut minulle tälle päivälle peräti kolmen tunnin juoksun. Onneksi treeni jakautui kolmeen osaan. Ensin kipittelin kotoa Areenalle ja kun olin tosi ajoissa paikalla, kävin hipsuttelemassa vielä sellaisen reilun kilsan ketunlenkin Linnunlahden maastoissa ennen Areenalle siitymistä.

Joulujuoksutonttu valmiina starttiin :)
Hanna oli varautunut ihan järkkärin kera, kuten tietty jokaisen bloggarin pitäisi varustautuakin. Kännykuvat eivät Areenan valaistuksessa oikein onnistuneet. Ennen juoksua poseerattiin Areenan tartanilla hymyssä suin :) Hanna oli myös tulostanut numerolaput ja  kiitosdiplomit meille juoksijoille. Kiitos Hanna vielä kaikista järjestelyistä :)


Juoksukavereina olivat Hanne, Hanna ja Hanna-Riitta.Nimet meinaavat sekoittua ja kirjaimet nimissä mennä joskus ihan sokaisin, kun kaikkien nimet ovat niin lähellä toisiaan :)

Ihanainen Hannetonttu <3

Tontut valmiina juoksuun
Löytyihän juoksuporukkaan myös yksi miespuolinen tonttu Sami, tonttutyttönen olkapäillään :)  Tällaiset yhteisjutut ovat vaan niin kivoja ja niistä saa aina ylimääräistä iloa ja energiaa omaan tekemiseen.

Paikoillanne...
Valmiina....
ja ei kun menoksi!
Areenan rataa piti kymppikilsaan kiertää 30 kierrosta ja 250 m. Hanna-Riitan kanssa mentiin yhtä jalkaa melkein 27 kierrosta, jolloin minun piti tehdä pakollinen varikkopysähdys. Viimeiset kierrokset juoksin sitten yssiksein ja maalissa sain Hanna-Riitan tarjoamaa palkkaria, lime-valkosuklaa fudgea. Ai taivas, miten hyvää!

Juoksukamun kainalossa <3
Juoksun jälkeen vielä kuivien vaatteiden vaihto ja kohti kotia hölkkä-kävellen. Kilometrejä kertyi tänään rapiat 19. Jalat alkoivat olemaan jo aika "muussia" kymmenen tämän viikon treenitunnin jäljiltä. Samoin energiat olivat jo miinuksella. Kotona meni muutama tunti, palauttavan saunan ja useamman eväshetken jälkeen ennen kuin rupesi elolle eistymään.

Mutta vaikka koville ottaa, niin mukaviahan tällaiset yhteisjutskat on aina! Kiitos kaikille Joensuun Joulujuoksuun 2013 osallistuneille tonttukamuille :)

2 kommenttia: