perjantai 13. joulukuuta 2013

Taas mennään


Alkuviikko on ollut yhtä kysymysmerkkiä??? Viime viikolla alkanut pienen pieni kurkkukipu muuttui sunnuntaina nuhaksi ja sitten pieneksi köhäksi. Tein tosi pienitehoisen voimaharjoittelutreenin maanantaina ja tiistaina kävelin pakkasessa aamulla keskustaan koulutukseen ja neljän jälkeen kotiin. Tiistaina tein samat matkat kaupunkipyörällä. Tiistai-iltana oli tarkoitus mennä Energylle tekemään semisti valmistava Wattbike-treeni lauantain SM:iin. Mutta enpä tehnyt treeniä, vaan menin jo ennen kahdeksaa sänkyyn lukemaan ja siitä sitten nukkumaan. Jotenkin vain tuntui, että kroppa vaatii extralepoa. Heräilin tosin neljän aikoihin aamuyöstä virkeänä :)


Mutta vaikka minulla on ollut pienen pientä tautia yllä, olen nukkunut äärettömän hyvin ja eikä ruokahalussakaan ole ollut mitään moitittavaa. Eilen soiteltiin koutsin kanssa ja sovittiin, että teen traineritreenin kotona valmistavana. Jalat tuntuivat älyttömän hyviltä, mutta "hengen" puolella olikin sitten pientä ongelmaa. Mutta päätettiin kuitenkin lähteä kisaamaan.


Lauantain Keravan Wattbike-Cupin 4 km veto on vain lyhyt, mutta sitäkin raadollisempi rykäisy. Tänään kun lähdetään kohti Kouvolaa ajelemaan, täytyy vielä pitää koutsin kanssa taktiikkapalaveri ja spekuloida rykäsyn vastusta ja Watteja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti