sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Wattbike SM 4 km Kerava 14.12.2013


Perjantaina päivällä yhden jälkeen suunnattiin auton nokka kohti Kouvolaa, jossa oli tarkoitus yöpyä ennen lauantain Keravan Wattbike SM-kisojen 4 km rypistystä. Kouvolassa käytiin vielä ostoskeskus Veturissa ihan pikkasen shoppailemassa ja ostamassa evästä huomisiin kisoihin. Sitten suunnattiin Sini-koutsin iskälle, jossa tehtiin kisaan valmistava treeni minä trainerilla ja Sini rullilla ajaen. Treenin jälkeen syötiin ja saunottiin. Ennen unille menoa sain vielä huoltavan hieronnan pohkeille. 


Aamulla suunnattiin sitten kohti Keravaa ja siellä kisapaikkana toimi Pyöräliike Lundberg. Minun startti oli jo klo 10.20 ja ei tarvinnut jännittää hyvin pitkään. Heti pääsin verraamaan omalla kisapyörällä ensimmäisen startin ajaksi ja sen jälkeen olikin edessä jo itse kisa.


Samassa lähdössä olivat kisaamassa N 40 Kirsi ja harrastesarjan Laura ja sitten minä ja Tarja N 50 naisissa. Minulla oli kisataktiikkana lähteä vastuksella 3 ja yrittää laittaa Tarjalle kampoihin niin pitkään kuin vain jaksan.Noin 1,5 kilometriin mentiin Tarjan kanssa muutaman sekunnin erolla, mutta siinä vaiheessa ero rupesi kasvamaan ja lopun yritin vain sinnitellä oman jaksamisen kanssa. Jossakin vaiheessa jouduin pienentämään vastusta ja tämän kisan jälkeen jouduin keräilemään itseäni lattian rajasta. Niin koville otti! Myös viikolla vaivannut flunssa osoitti vielä olemassa oloaan rypistyksen jälkeisellä yskällä.

Loppuaika 6:22,3 parani 14 s Lahden kisan vastaavan matkan ajasta. SM-kisan hopeamitali omassa sarjassa oli kotiin tuomisina.Wattbike-kisojen palkinnot ovat olleet joka osakilpailussa huikeita. Lumene-tuotteita oli tämänkin kisan palkintokassissa taas tosi paljon. Kirjekuoressa oli myös osallistumisoikeus vuoden 2014 Tour de Helsinkiin. Iiks, nyt rupesi jo jännittämään :)Ostin kisoista uuden  Wattbike-pyöräilyasun, joten tammikuussa Helsingin osakilpailussa on odotettavissa taas mieletön ajo ja muutaman sekunnin tuollainen hieno kisa-asu varmaan parantaa myös loppuaikaa :) Housut pääsivät jo testiin tämän päivän palauttavaan traineriajoon.

Kisarapsa jatkuu huomenna.....

4 kommenttia:

 1. Onnea, hienosti vedetty! Hyvät palkinnot :)
  Eiköhän tuollaisella spesiaalipyöräilyasulla kulje ensi kerralla vielä kovempaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Uskon kovasti, että hieno kisa-asu antaa muutaman sekunnin lisänopeuden polkemiseen ;)

   Poista
 2. Anne on TYKKI!!! Onnea ihan hirveesti sm-hopeasta, ajan parannuksesta ja hienosta kisasta kaikkinensa <3 On siellä taas pistelty menemään ;) Ja kyllä saitte taas purkkia ja purnukkaa, ei pitäs kasvorasvojen ihan heti loppua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkipä hyvinnii :) Kiitos kovasti. Ei lopu rasvat ei ja tuo Tour de Helsingin osallistumisoikeus oli ihan ylläri pylläri.

   Poista